Gebrande cadeausGebrande cadeaus

De gebrande cadeaus van Handmade Hout maken wat los. Sinds de start van ons bedrijf in juni hebben we ons op verschillende producten gericht, die allemaal van hout gemaakt zijn en door ons bewerkt kunnen worden, op wat voor manier dan ook.
Steeds meer mensen geven hun geliefden, vrienden en vriendinnen, graag een cadeau wat met aandacht en liefde is gemaakt. Liefst met een persoonlijke boodschap of blijvende gedachte erop. En dat blijkt de kracht te zijn van onze gebrande cadeaus. Waar we zijn gestart met de enorm grote hapjesplanken (die nog steeds heel populair zijn!), is ons assortiment in korte tijd enorm uitgebreid. Mede dankzij onze zeer creatieve klanten!

Vraag

Regelmatig krijgen we via de mail of telefoon een vraag van klanten om mee te denken over een tekst of afbeelding op een plank(je). Zo zijn er al verschillende prachtige opdrachten op ons pad gekomen. In de productgalerij van de gebrande producten kun je een greep vinden van opdrachten die we al hebben mogen maken.
Maar onze creatieve klanten komen ook steeds vaker met de vraag: maken jullie ook… en dan komen soms de meest onverwachte vragen.
Zo kregen we onlangs de vraag of we ook ringendoosjes van hout maakten met een gebrande tekst. En dan begint het meteen te borrelen: hoe kunnen we dit aanpakken? Kunnen we dit realiseren?
De tijd was kort, maar we zijn het gaan proberen en het is gelukt! Prachtig om zelf zoveel energie te krijgen van het blij maken van een klant.

Delen

Om ons plezier in het houtbranden met iedereen te kunnen delen, zijn we op dit moment bezig met het realiseren van een workshopruimte aan huis. Tot die tijd geven we workshops bij mensen thuis, voor zowel volwassenen als kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Fantastisch om die passie door te geven, die wij ervaren bij het werken met hout!
Interesse in een workshop aan huis? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Op maat

Heeft u een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Andere berichten