Momenten

Momenten

In een mensenleven komen diverse momenten voorbij, waarop je graag een cadeautje wilt geven. Vaderdag, moederdag, verjaardagen, bijzondere jubilea, geboorte, etc. Handmade Hout is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde houten producten. 

Cadeaubon

Eén van de toppers bij Handmade Hout is de cadeaubon. Voor een leuk bedrag iets uit mogen zoeken uit de gehele webshop, dat gun je natuurlijk iedereen! Je krijgt de cadeaubon ook echt in handen, vandaar dat we ook verzendkosten rekenen. We maken er een mooi cadeautje van. Via mail ontvang je een unieke code waarmee je de cadeaubon kunt verzilveren. Dat hoeft niet ineens, bij een groter bedrag hoeft het dus niet ineens op te worden gemaakt.

Persoonlijk

Een cadeau waar de naam van de ontvanger op staat is super persoonlijk. Je geeft daarmee aan dat je tijd en aandacht hebt besteed aan diegene en dat voelt toch net een beetje specialer. Voeg een leuke tekst toe, een fijne afbeelding en je hebt hèt cadeau in handen.

Eigen ontwerp

Wil je een eigen ontwerp laten maken of bijvoorbeeld een geboortekaartje toe voegen als afbeelding? Dat kan, maar kies dan in het keuzemenu voor “custom”. Je mag dan je eigen afbeelding aan ons mailen. Wij maken dan een ontwerp op maat voor je.

Levertijd

De levertijd van een op maat gemaakt product ligt ongeveer op 5-7 werkdagen. In drukke tijden zoals Sint en Kerst kan dit wat langer zijn.

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, leuke opdrachten van klanten of winacties op sociale media. Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!