T: 0413-420 620 E: info@handmadehout.nl

Portfolio

Portfolio

Om een idee te krijgen, van wat we allemaal kunnen maken voor onze (nieuwe) klanten, bekijk dan eens onze portfolio. Hierin kom je verschillende planken tegen die we al gebrand hebben.

Laatste nieuwe projecten

De laatste nieuwe projecten worden dagelijks gedeeld via Instagram en Facebook. Maar ook ons portfolio vullen we regelmatig aan. Hieronder een aantal projecten die we nog niet gedeeld hebben.

 

Bedrijven

Voor verschillende bedrijven hebben we hapjesplanken gemaakt, eigen planken van bijvoorbeeld een restaurant voorzien van een logo of een relatiegeschenk verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee. Alles is handwerk en met aandacht gemaakt!

Persoonlijk

Cadeaus zoals wij ze maken, zijn zeer persoonlijk. We houden contact met onze opdrachtgevers over de wensen en proberen mee te denken over de beste weergave van tekst en afbeelding op de plank. De planken hieronder zijn van stevig beukenhout en zijn een plaatje in ieder interieur.

Hapjesplank

Onze topper is toch wel de hapjesplank. Deze wordt veel verkocht als huwelijkscadeau, bij een bijzondere leeftijd of bij een feest met speciale gelegenheid. Neem maar van ons aan: met deze planken van een meter lengte maak je indruk!

 

Plank met leren lus

De plank met leren lus is een prachtig robuuste plank, die na behandeling met druivenpitolie een diepe kleur krijgt. Klanten kunnen kiezen uit twee verschillende kleuren leren lussen en een eigen tekst of afbeelding, indien gewenst.

  

 

Ontbijtplankje

Schattig en geschikt voor de hele familie: ons ontbijtplankje! Voorzien van de naam van ieder gezinslid, of een leuke tekst, zijn ze niet alleen als ontbijtplankje te gebruiken, maar ook als kaasplankje, of klein borrelplankje. Multifunctioneel!

Pizzaplank

Onze robuuste pizzaplank is ook van beukenhout en heeft een doorsnede van 40 cm. Prima te branden met afbeeldingen en teksten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je niet beperken tot pizza, deze plank is overal voor geschikt!

Eigen idee?

Heeft u net als vele van onze opdrachtgevers een eigen idee? We denken graag mee over wat kan, wat een goede houtsoort is voor uw idee en hoe we uw wensen het best op hout kunnen krijgen. Niks is te gek!