Logo brandenLogo branden

Net gestart met Handmade Hout kregen we de kans om op onze hapjesplank een logo van een bedrijf te gaan branden.
En niet zomaar een bedrijf: De Helden van Kien uit Sint-Oedenrode. Een prachtig restaurant, waar eten een belevenis op zichzelf is en de omgeving je automatisch laat ontspannen.
De warme sfeer bij de Helden van Kien wordt neergezet door veel gebruik te maken van hout en dat spreekt ons natuurlijk enorm aan.
Met een eigen hapjesplank begonnen aan het logo branden, wat eigenlijk andersom werkte dan we normaal gezien doen. Het logo bestaat uit witte letters op een zwart vlak. Daarom eerst het logo op de plank gezet en het zwarte vlak gebrand, terwijl we de strakke letters juist leeg lieten. Dat was even spannend: werkt dit eigenlijk wel? Gelukkig was het eindresultaat prachtig en konden we door.

Cadeautje

De hapjesplank is op zichzelf al prachtig, maar ingepakt als cadeautje is het helemaal af. Daarom de plank mooi ingepakt en met de plank onder de arm naar de Helden van Kien. Toch spannend om een eigengemaakt product te presenteren.
Met een hapjesplank van ongeveer één meter, als cadeautje ingepakt onder je arm, trek je veel bekijks heb ik gemerkt en de opmerkingen waren onderweg al positief.
Dat was gelukkig ook zo bij het gesprek met één van de Helden, die me verraste met een vraag: kun je het logo ook op onze eigen planken branden?
En dus… weer naar huis, maar nu met twee planken onder mijn arm en een heel blij hoofd!

Goed voorbeeld

Goed voorbeeld doet volgen, dat hebben we gemerkt…
Nadat we op de nieuwe planken het logo hadden gebrand en trots onze werkzaamheden deelden op Facebook, ging het ineens hard met de hapjesplanken. Ze werden besteld om cadeau te geven, als bedankje, of gewoon voor thuis. Met de eigen inbreng van de klanten, hun ideeën weergegeven op de planken, kwamen we tot hele mooie resultaten.

Mogen we voor u ook een logo branden? Of liever een eigen tekst, afbeelding of quote op een plank? Wij gaan graag voor u aan de slag!
Onze hapjesplanken vindt u hier.

Andere berichten