Last minute cadeautje

Last minute cadeautje

Bij Handmade Hout krijgen we regelmatig de vraag: heb je nog een last minute cadeautje voor ons? Nog snel een cadeautje scoren voor een jarige, een jubilaris of lieve vriendin. Ook dat kan bij Handmade Hout. Voor deze cadeautjes geldt geen levertijd, want je kunt ze meteen ophalen of laten verzenden. Op werkdagen voor 14.00 uur besteld? Dan  verzenden we het nog dezelfde dag!

Wisselen

De producten op deze pagina wisselen regelmatig. We verkopen producten en plaatsen er weer nieuwe op. Neem dus regelmatig een kijkje op deze pagina om te kijken wat er nu weer voor leuke dingen op zijn gezet.

Inpakken

Ieder last minute cadeautje kun je laten inpakken.  Dat doen we gewoon omdat het er zo ontzettend mooi uit ziet! In een felgekleurd achtergrond papiertje, mooie folie eromheen, dat maakt het plaatje af.

Toch op maat bestellen

Heb je een leuk idee opgedaan en wil je toch op maat bestellen? Geen probleem, maar dan gaat de levertijd wel wat omhoog. Wil je zeker weten of we de standaard levertijd van 5 dagen halen? Geef ons een belletje en je weet het: 0413-420620.

Op=op

Voor alle producten op deze pagina geldt: op=op. We hebben deze producten meestal niet standaard op voorraad. 

Prijzen

De prijzen op deze pagina zijn lager dan een op maat gemaakt product. Doe er lekker je voordeel mee! Voor een op maat gemaakt product hanteren we standaard prijzen, te vinden bij de producten zelf.

Op maat

Heeft u toch liever een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!