Kids

De houten kidsproducten van Handmade hout zijn met liefde gemaakt en ontworpen in ons eigen atelier in de Gasthuishoeve. Daar maken we de mooiste producten op maat, zolang het maar van hout is.

Houten kinderkruk

27.9539.95

Houten geboortebord

8.9524.95

Houten naamlabel

9.9519.95
Houten vrachtwagen spaarpotOut Of Stock

Houten vrachtwagen spaarpot

26.9531.95
Grenen doosjeOut Of Stock

Grenen doosje

0.9512.95
Houten opbergkist 30 x 40 cm met naam en afbeeldingOut Of Stock

Houten opbergkist 30×40 cm

34.9549.95
Houten opbergkist met naamOut Of Stock

Houten opbergkist met naam

21.9536.95
Houten koffertje met naam en afbeeldingOut Of Stock

Kids

Zoek je een (kraam)cadeautje of wil je je eigen kids verwennen? Handmade Hout heeft verschillende betaalbare mogelijkheden. Een stoeren houten naam voor op je kamer samen met een houten jungle dier! Voor veel kinderen is een houten doosje een fijn cadeautje, want daar stop je natuurlijk je schatten in. En een leuk kraamcadeautje in de vorm van een houten auto of ster is bij veel jonge ouders heel welkom!

Verrassen

Zoek je een leuk kleinigheidje waar je jonge ouders enorm mee kunt verrassen?Of wil je een pakketje samenstellen met verschillende producten? Dat kan, wij zorgen ervoor dat jouw pakketje eruit ziet om blij van te worden. En… we sturen het zelfs op naar de gelukkige ontvanger (als je dat zelf niet bent), mocht je dat willen. Bij Handmade Hout is alles mogelijk!

Producten op maat

Niets is waardevoller dan een cadeau waar over nagedacht is door de gever. Daarom maken wij graag producten op maat. We branden bijvoorbeeld de tekst of naam van het geboortekaartje in hout. Heeft u een geboortekaartje ontvangen? Stuur ons een foto en we nemen het lettertype over van het kaartje. Persoonlijker wordt het niet!

Andere wensen?

Heeft u andere wensen met betrekking tot een op maat gemaakt product? Heeft u een bedrijf en zoekt u een cadeau in grotere hoeveelheden? Ook dat is geen enkel probleem bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met u mee!

Op maat

Heeft u  een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!