Workshops voor grote groepen

Workshops voor grote groepen

Vanaf nu kunt u ook terecht bij Handmade Hout voor workshops voor grote groepen. Binnen de sfeervolle ambiance van de Gasthuishoeve is plek voor kleine en grote groepen om te genieten van onze workshops. Ook komen we vanaf 20 personen op locatie, bijvoorbeeld bij uw bedrijf of familiedag.

Gasthuishoeve

Vanuit de Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode geven we workshops voor kleine en grote groepen. Vanaf 8 personen boek je al een eigen datum en tijd. In één van de winkeltjes bij de Gasthuishoeve houden we kantoor en hebben we een klein winkeltje waar onze houten producten te bewonderen zijn. Ook op het marktpleintje voor de winkel kunnen we workshoppen. Natuurlijk mag je na de workshop even winkelen, kijk rustig rond!

Dagvullend programma

Zoekt u een afwisselend dagprogramma voor een (grote) groep? Dat kan! Denk eens aan een workshop houtbranden gecombineerd met een route op een step door de omgeving, met een heerlijke picknickmand. Of step naar de Helden van Kien om daar te genieten van een diner. Het kan allemaal! Ook de dag afsluiten met een heerlijke bbq of buffet is mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee!

Inhoud van de workshop

De inhoud van de workshops voor grote groepen is naar keuze van de klant. Houtbranden is favoriet, maar natuurlijk kunt u ook kiezen uit de andere workshops in ons aanbod. Twee consumpties, lekkers om te snoepen en alle materialen zijn inbegrepen bij de workshop!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Social media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, aanbiedingen, kortingsbonnen of gemaakte items op social media. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!