Houten naam voor in de kinderkamer

los figuur bij naam
BekijkenOpties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Hoe bestel je een houten naam

Houten naam voor aan de muur

Wauw! Ontwerp nu zelf je houten naam voor aan de muur voor de kinderkamer! In onze ontwerptool kun je kiezen uit héél veel lettertypes! Houd er rekening mee dat bepaalde lettertypes erg dun uit kunnen vallen in het echt. Dat betekent ook wat meer breekbaar. Letters die los staan van elkaar, maken wij ook los uit hout. Je kunt deze eenvoudig met de bijgeleverde mal op de juiste plaats plakken aan de muur. We leveren wat plakgum bij als serviceproduct, maar geven geen garanties op het gebruik hiervan. Kies altijd een product om de houten naam mee op te hangen, wat past bij de ondergrond.

Bestellen

Wil je de houten naam voor aan de muur bestellen, maak dan je keuze in het menu. Via de ontwerptool kun je de naam helemaal naar jouw wens ontwerpen. Wij maken dat ontwerp exact voor je uit hout. Losse letters blijven ook los, letters die aan elkaar vast zitten, maken we ook aan elkaar vast. Een naam die is ontworpen via de ontwerptool heeft een levertijd van ongeveer 5 werkdagen.

Dikte

Het beukenhout voor de namen heeft een dikte van 4 mm. Het zijn dus stevige namen, met een super strakke, donkere zijkant. Dat geeft een mooi 3D effect aan de naam. De kleur van de houten naam voor aan de muur steekt ook mooi af tegen de donkere zijkant.

Kinderkameraccessoire

Een houten naam is een geweldige kinderkameraccessoire. Je bent natuurlijk trots op de gekozen naam van je kleine en dit wil je graag laten zien. Dat kan heel mooi met deze mooie houten namen. Met een houten naam als kraam cadeau heeft u gegarandeerd een mooi cadeau in handen. Maar ze zijn ook heel geschikt als decoratie bij een feest, bijvoorbeeld in een zilver of gouden glitter tint.

Of wat te denken van de namen van de kersverse bruid en bruidegom? Super om een feest locatie mee aan te kleden! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, gemaakte opdrachten winacties en nog veel meer, op sociale media. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!