Borrelpakket-cadeaupakket

Borrelpakket-cadeaupakket

Bent u op zoek naar een borrelpakket-cadeaupakket met een houten product als basis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In samenwerking met de toppers van  lunchroom/dagbesteding Braveau maken we de mooiste en lekkerste pakketten, helemaal op maat. 

Bestellen

Wilt u graag borrelpakketten-cadeaupakketten bestellen of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan enkele vragen stellen over uw wensen. Voor ons is het makkelijk om te weten wat u graag zou willen: bent u op zoek naar een borrelplank als basis? Of liever een leuke theedoos gevuld met zoetigheid? Of wat dacht u van onze wijnkisthuisjes? Die kunnen gevuld worden met een lekkere wijn of ander lekkers. Afhankelijk van uw budget en wensen gaan we een passende offerte maken.

Graveren

Zeker bij het verzorgen van een relatiegeschenk is het prettig om te weten dat alle producten kunnen worden voorzien van een logo en/of tekst. Dit kan subtiel op de achterkant, maar ook aanwezig op de voorkant. Daar bent u leidend in. Wij maken verschillende ontwerpen voor de gravure en gaan pas na goedkeuring van het ontwerp voor u aan de slag. 

Na goedkeuring van de offerte wordt een levertijd afgesproken en worden alle producten gecombineerd tot een fantastisch borrelpakket-cadeaupakket. Het is mogelijk om de pakketten aan u te laten verzenden, u mag ze afhalen bij ons, of we verzenden ze, tegen meerprijs, rechtstreeks naar de ontvangers. 

Heeft u uw bestelling binnen 10 werkdagen nodig? Overleg dan over de mogelijkheden, niet alle levensmiddelen zijn standaard op korte termijn te verkrijgen. Voor de pakketten geldt een aanbetaling van 50% van de kosten vooraf.

Logo en/of tekst

U kunt op alle artikelen uit de webshop ook een (bedrijfs)logo en/of tekst laten branden.

Hele jaar door

Ons borrelpakket-cadeaupakket is het hele jaar door te verkrijgen. Afhankelijk van het aantal pakketten wat wordt besteld kan de levertijd variëren. Hiervoor gaan we met u in overleg. Voor grote bestellingen die in de kerstperiode geleverd moeten worden, dient u rekening te houden met een langere levertijd. Wij kunnen u hierover informeren in ons contact.

Bestellen

Om het borrelpakket-cadeaupakket te bestellen kunt u ons een mailtje sturen of even bellen. De inhoud van de pakketten is afhankelijk van uw wensen.

Bedrijven

Inmiddels hebben we ruime ervaring opgebouwd met het maken van een borrelpakket/cadeaupakket in grote hoeveelheden voor verschillende bedrijven. Als specialist op het gebied van borrel- en hapjesplanken gegraveerd met een logo of tekst, weet u zeker dat uw relaties de planken nog lang zullen bewaren, ook als het eetbare gedeelte van het pakket al lang op is!

Social media

Benieuwd wat we zoal allemaal maken? Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!