Borden voor binnen en buiten

Borden voor binnen en buiten

Borden voor binnen en buiten zijn een leuke sfeermaker voor op de veranda, bij de voordeur of in je woonkamer. Maar ook als decoratie bij bedrijven, campings, in de mancave of in een natuurlijke omgeving. Deze houten borden van Douglas hout kunnen voorzien worden van grote teksten en eenvoudige afbeeldingen. We maken de borden naar wens op 50, 100 of 150 cm.

Hoe werkt bestellen?

Als je een keuze hebt gemaakt voor het formaat van de plank (50, 100 of 150 cm), kun je direct je tekst invoeren die op de plank moet komen via de gratis ontwerptool. Je betaalt alleen per tekst en per afbeelding die je er op wilt hebben. Heeft u een eigen afbeelding die u op hout wilt hebben? Kies dan voor custom ontwerp door Handmade Hout. Eigen afbeeldingen mag u onder vermelding van uw bestelnummer aan ons mailen. Bij het afronden van het bestelproces kun je in het vakje “bestelnotitie” speciale wensen doorgeven. 

Levertijd

De houten borden voor binnen en buiten hebben een levertijd van 4 tot 7 werkdagen. Kiest u voor een custom ontwerp, dan komen er minimaal 2 werkdagen bij. 

Afbeelding

Mocht je een afbeelding op de plank willen hebben, dan kan dat. Enige kanttekening hierbij is: we branden geen portretten van mensen of dieren van een foto. Huizen, boten, lijntekeningen van dieren, dat kan allemaal wel! Mocht je twijfelen of een tekening geschikt is om te branden, stuur hem dan even aan ons door, dan heb je binnen twee werkdagen antwoord op je vraag. Een kanttekening: Douglas is hout met veel nerf. Gedetailleerde afbeeldingen zijn niet geschikt hiervoor.

Binnen of buiten?

Hang je het bord binnen of buiten op? Afhankelijk van welke plek het bord krijgt smeren we het bord in met speciale houtolie. Dat maakt dat het bord een langere levensduur krijgt. Let op: door zonlicht en weersinvloeden zal het bord (het blijft een natuurproduct) gaan verkleuren en/of vervagen. We kunnen geen garantie geven op de levensduur van de plank en de gebrande/ gegraveerde tekst/afbeelding. Voor buitentoepassingen bieden we ook de behandeling met speciale beits met UV-blocker. Dit beschermt uw houten bord optimaal tegen het vervagen door zonlicht.

 

 

 

Eigen plank?

Het is helaas vanwege eerdere ervaringen niet mogelijk om een eigen plank te laten branden. Wij zijn vaak niet bekend met de eigenschappen van het hout of de plank is al bewerkt. Daarnaast hebben we ruime mogelijkheden binnen ons assortiment. De keuze is reuze!

Op maat

Heeft u na het zien van onze houten namen een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!