Borden voor binnen en buiten

Borden voor binnen en buiten

Een leuke sfeermaker voor op de veranda, bij de voordeur of in je woonkamer zijn de borden voor binnen en buiten. Deze houten borden van Douglas hout kunnen voorzien worden van grote teksten en eenvoudige afbeeldingen. We maken de borden naar wens op 50 of 100 cm.

Hoe werkt bestellen?

Als je een keuze hebt gemaakt voor het formaat van de plank (50 of 100 cm), kun je direct je tekst invoeren die op de plank moet komen. Afbeeldingen graag via mail aan ons verzenden. Bij het afronden van het bestelproces kun je in het vakje “bestelnotitie” voorkeur aangeven voor een lettertype (als je dat hebt) of bijvoorbeeld speciale wensen. 

Hierna gaan we aan de slag met een ontwerp. Dat ontvang je zo spoedig mogelijk via de mail. Hier mag je zo vaak als gewenst is aanpassingen op doorgeven. De plank wordt pas gebrand als het ontwerp helemaal naar wens is. Hoe meer informatie we van je ontvangen over de wensen met betrekking tot de plank, hoe sneller we tot een ideaalplaatje qua ontwerp kunnen komen. 

Levertijd

De borden voor binnen en buiten hebben dan een levertijd van 4 tot 7 werkdagen. Deze tijd gaat in op het moment dat het ontwerp is goedgekeurd. Mocht deze levertijd vanwege grote drukte langer zijn, laten we je dit altijd even weten.

Afbeelding

Mocht je een afbeelding op de plank willen hebben, dan kan dat. Enige kanttekening hierbij is: we branden geen portretten van mensen of dieren van een foto. Huizen, boten, lijntekeningen van dieren, dat kan allemaal wel! Mocht je twijfelen of een tekening geschikt is om te branden, stuur hem dan even aan ons door, dan heb je binnen twee werkdagen antwoord op je vraag. Op een plank van 50 cm heb je meer mogelijkheden, de laser kan wel foto’s van mensen en dieren graveren. Dat zou een combinatie kunnen zijn met handgebrande teksten. Enige kanttekening: Douglas is hout met veel nerf. Gedetailleerde afbeeldingen zijn niet geschikt hiervoor.

Binnen of buiten?

Hang je het bord binnen of buiten op? Afhankelijk van welke plek het bord krijgt smeren we het bord in met speciale houtolie. Dat maakt dat het bord een langere levensduur krijgt. Let op: door zonlicht en weersinvloeden zal het bord (het blijft een natuurproduct) gaan verkleuren en/of vervagen. We kunnen geen garantie geven op de levensduur van de plank en de gebrande/ gegraveerde tekst/afbeelding.

 

 

 

Eigen plank?

Bent u een kastje aan het maken, een bankje of iets anders en wilt u een eigen plank gebrand hebben? Ook dat doen we voor u! U kunt de plank naar ons verzenden of bij ons af komen geven. Deze whisky plank  bijvoorbeeld heeft een mooie plek gekregen in een drankenkast. We denken graag met u mee! Planken die met de hand worden gebrand mogen helaas niet van eikenhout zijn. Daar komen bij het branden gifstoffen vrij.

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!