Borden voor binnen en buiten

Borden voor binnen en buiten

Een leuke sfeermaker voor op de veranda, bij de voordeur of in je woonkamer zijn de borden voor binnen en buiten. Deze houten borden van Douglas hout kunnen voorzien worden van grote teksten en eenvoudige afbeeldingen. We maken de borden naar wens op iedere grootte tot 100 cm.

Op maat

Naast een aantal borden die we standaard op voorraad hebben, kun je ook een bord op maat laten maken. Je kiest eenvoudig de lengte van de plank en geeft in het vakje “bestelnotities” bij het afrekenen aan welke tekst je op de plank wilt hebben en een eventuele voorkeur voor lettertype. Mocht je dit per ongeluk vergeten: helemaal niet erg. We mailen je altijd even na ontvangst van de bestelling over eventuele wensen die je mocht hebben. Afbeeldingen worden sowieso via de mail aan ons verstuurd.

Tekst

Afhankelijk van de grootte van de tekst of afbeelding die erop moet komen, betaal je voor de branduren die er in gaan zitten. Alle tekst en afbeeldingen worden namelijk met de hand gebrand! Een grote tekst of afbeelding kost minimaal 4 uur om te branden. De borden hebben dan ook een minimale levertijd van 5 werkdagen. Mocht deze levertijd vanwege grote drukte langer zijn, laten we je dit altijd even weten.

Afbeelding

Mocht je een afbeelding op de plank willen hebben, dan kan dat. Enige kanttekening hierbij is: we branden geen portretten van mensen of dieren van een foto. Huizen, boten, lijntekeningen van dieren, dat kan allemaal wel! Mocht je twijfelen of een tekening geschikt is om te branden, stuur hem dan even aan ons door, dan heb je binnen twee werkdagen antwoord op je vraag.

Binnen of buiten?

Hang je het bord binnen of buiten op? Afhankelijk van welke plek het bord krijgt smeren we het bord in met speciale houtolie. Dat maakt dat het bord een langere levensduur krijgt. Let op: door zonlicht en weersinvloeden zal het bord (het blijft een natuurproduct) gaan verkleuren en/of vervagen.

 

 

 

Eigen plank?

Bent u een kastje aan het maken, een bankje of iets anders en wilt u een eigen plank gebrand hebben? Ook dat doen we voor u! U kunt de plank naar ons verzenden of bij ons af komen geven. Deze whisky plank  bijvoorbeeld heeft een mooie plek gekregen in een drankenkast. We denken graag met u mee!