T: 0413-420 620 E: info@handmadehout.nl

Over ons

Over ons

Voor veel mensen is het prettig om wat meer te weten te komen over de mensen achter Handmade Hout, dit stuk gaat dus over ons!
Wij zijn Jeffrey en Marleen van Pelt, woonachtig in Sint-Oedenrode, waar we ons bedrijf runnen vanuit onze bedrijfsruimte aan huis. Trotse ouders van een geweldige zoon en altijd creatief in de weer.

Perfecte combinatie

Naast getrouwd zijn, zijn wij samen op meerdere fronten de perfecte combinatie. Jeffrey is al bijna 10 jaar eigenaar van zijn eigen (web)designbureau: Pozitiv. Hij heeft een creatief oog en kan afbeeldingen waar nodig bijwerken of aanpassen. Ook het bijhouden van de webshop en het bedenken van nieuwe producten is Jeffrey wel toevertrouwd. Marleen is na bijna 20 jaar juf te zijn geweest in het diepe gesprongen en fulltime bezig met Handmade Hout. Workshops, kinderfeestjes en bestellingen kunnen dus dagelijks worden geboekt.
Bezig zijn met Handmade Hout voelt niet als werk. Onze creativiteit is onze uitlaatklep. We hebben gemerkt dat werken met je handen, ruimte geeft in je hoofd. Het houtbranden bijvoorbeeld laat je ontspannen en zorgt voor een relaxte houding. Het creatief bezig zijn werkt zo positief voor ons, dat we merken dat we in ons dagelijks leven baat hebben bij de ontspanning die we vinden in Handmade Hout.

Delen

We delen graag wat we doen. Dat doen we door middel van de workshops, waar we onze technieken delen. Mensen die niet graag zelf aan het werk gaan, kunnen ons aan het werk zetten, bijvoorbeeld met de houtbrander. We branden opdrachten van één tot honderden planken en kunnen ook workshops op locatie doen, als de mogelijkheden om bij ons te komen niet aanwezig zijn, of de groep groter dan 10 personen.
Kom ervaren wat wij graag willen delen: creatief bezig zijn met hout is geweldig!