Over ons

Achter de schermen bij Handmade Hout

Over ons

Voor veel mensen is het prettig om wat meer te weten te komen over de mensen achter Handmade Hout, dit stuk gaat dus over ons!
Wij zijn Jeffrey en Marleen van Pelt, woonachtig in Sint-Oedenrode, Gemeente Meierijstad waar we ons bedrijf runnen vanuit onze bedrijfsruimte in de Gasthuishoeve. Trotse ouders van een geweldige zoon en altijd creatief in de weer.

Perfecte combinatie

Naast getrouwd zijn, zijn wij samen op meerdere fronten de perfecte combinatie. Jeffrey is al bijna 13 jaar eigenaar van zijn eigen (web)designbureau: Pozitiv. Hij heeft een creatief oog en kan afbeeldingen waar nodig bijwerken of aanpassen. Ook het bijhouden van de webshop en het bedenken van nieuwe producten is Jeffrey wel toevertrouwd. Marleen is na bijna 20 jaar juf te zijn geweest in het diepe gesprongen en fulltime bezig met Handmade Hout. Workshops houtbranden, en bestellingen uit onze webshop kunnen dus dagelijks worden geboekt.

Workshops, Webshop, gepersonaliseerd en/of op maat

We denken met u mee!

Delen

We delen graag wat we doen. Dat doen we door middel van de workshops, waar we onze technieken delen. Mensen die niet graag zelf aan het werk gaan, kunnen ons aan het werk zetten, bijvoorbeeld met de houtbrander of met onze lasergraveer en snijmachine

We branden opdrachten van één tot honderden planken en kunnen ook workshops op locatie doen, als de mogelijkheden om bij ons te komen niet aanwezig zijn, of de groep groter dan 20 personen.

Kom ervaren wat wij graag willen delen: creatief bezig zijn met hout is geweldig!

fotografie: Localtwentyfive