Doosjes

Houten theedoos 6-vaks met tekst en afbeelding
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Echofoto doosje | Houten echodoosje met naam en afbeelding
Ontwerpen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Grenen doosjeOut Of Stock
Ontwerpen Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Grenen doosje

0.9512.95
Houten theedoos 9-vaks met tekst en afbeelding
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Doosjes

Voor verschillende gelegenheden zijn houten doosjes bruikbaar. Het verpakken van een mooi cadeau of het verbergen van een trouwring voor een huwelijksaanzoek, onze doosjes kunnen overal voor worden gebruikt! We hebben verschillende mogelijkheden in ons assortiment, wat we ook regelmatig blijven aanvullen.

Set

We hebben een hele mooie, lichthouten set in ons assortiment, wat echt bruikbaar is voor van alles. Op het doosje kan (zoals op de foto’s te zien is) een leuke tekst of afbeelding worden gebrand. Deze doosjes hebben een losse deksel, wat het makkelijk maakt om ze te vullen met wat je maar zou willen.

Envelopdoosje

Een echte eyecatcher is ons envelopdoosje. Dit enorm lichte en flexibele doosje is echt bedoeld als verpakking van een cadeautje of brief. Op ons envelopdoosje kan een naam of korte tekst worden gebrand, op de zijkanten. Op de flexibele ronding kan niet worden gebrand, deze bestaat uit dun fineer. De uitstraling van het doosje is chique, hier kun je mee voor de dag komen! Ook prachtig om bijvoorbeeld een saaie cadeaubon mee op te fleuren.

Grenen doosje

Het grenen doosje heeft een afmeting van 9×9 cm. Dit schattige vierkante doosje kan worden gesloten met een magneetje. Ook dit doosje kan voorzien worden van een kleine tekst of afbeelding. Geef gerust aan ons door wat je erop zou willen hebben, wij kijken met je mee naar de mogelijkheden!

Gepersonaliseerd

Alle doosjes kunnen worden gepersonaliseerd, maar zijn ook blanco verkrijgbaar. Mocht je zelf getroffen zijn door het houtbrandvirus: deze doosjes zijn echt een leuke basis voor een leuk cadeau!

Op maat

Heeft u een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!