Serveerplanken

Serveerplanken

Voor het branden of graveren van onze serveerplanken hebben we twee opties. Planken groter dan 60 cm worden met de hand gebrand. Planken kleiner dan 60 cm worden gegraveerd met de laser. Het maken van gebrande producten met een houtbrander (ook pyrografie genoemd) is een geweldige manier van houtbewerken.En allerlei producten zoals broodplanken, hapjesplanken, pollepels, bordjes, naambordjes, zijn te bewerken met een houtbrander. Omdat we graag werken met hout, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos!

Van 1 tot 100

Of u  nu 1 of 100 serveerplanken wil bestellen, Handmade Hout regelt het! Of het nu met een bedrijfslogo is of met een gezellige foto of felicitatie. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp super strak wordt uitgevoerd

Graveren

Met onze laser, die van zeer hoge kwaliteit is, graveren we tot de kleinste details in het hout. Lasergraveren is heel geschikt voor foto’s en afbeeldingen die veel detail bevatten. Onze laser kan tot een lengte van 60 cm graveren. Boven de 60 cm kunnen we een combinatie maken van lasergraveren en met de hand branden als dit nodig is.

Branden

Voor onze serveerplanken van Douglas van een meter en voor andere serveerplanken die langer zijn dan 60 cm branden we veel met de hand. Ook u kunt met onze branders branden op kurk en leer. Ook raden we aan om bij het starten met branden eerst goed te oefenen op hout, zodat u bij het zachtere materiaal (kurk en leer) geen hinder ondervindt. Een harde houtsoort is voor de starter goed oefenmateriaal, omdat hier de brander niet zo makkelijk op wegglijdt.
Bij het maken van teksten, maar ook afbeeldingen op hout krijgt het hout een rijke kleur en de houtstruServeerplanken | plank met leren handvatenctuur zal zichtbaar blijven op de achtergrond, als de houtsoort zich hiervoor leent, zoals bij onze borden voor buiten.

Handgemaakte touch

Alle producten van Handmade Hout hebben een handgemaakte touch. Op het moment dat u als klant heeft laten weten welke afbeelding, tekst of quote op het hout gebrand mag worden en u een keus heeft  gemaakt uit bijvoorbeeld onze broodplanken of ander houten product gaan wij aan de slag.
De totale levertijd van een product op maat is 4-7 werkdagen. Kijk eens rond bij de producten in de webshop, of op onze Facebookpagina voor de laatst afgeronde projecten.

Bestellen

Bij het bestellen van uw gebrande product, kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden. Alle artikelen zijn ook blanco te bestellen.
In het vakje bij het product kunt u de tekst invullen welke wij voor u kunnen branden. Let goed op de schrijfwijze, wij nemen uw aangeleverde tekst over op het hout. Mochten er opvallende taalfouten in staan of andere opvallen, dan nemen we uiteraard contact met u op.

Speciale wensen

Ook voor speciale wensen met betrekking tot gebrande producten staan wij voor u klaar. Handmade Hout is van vele markten thuis en combineert graag verschillende disciplines om aan uw wensen te kunnen voldoen. Neem eens contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Social media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, aanbiedingen, kortingsbonnen of gemaakte items op social media. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!