Decoratie

Decoratie

Alle decoratie van Handmade Hout wordt stuk voor stuk met liefde gemaakt. De meeste decoratie komt uit onze eigen laser. De producten ontwerpen en maken we allemaal zelf. Het kan dus ook naar wens op maat gemaakt worden, als je een eigen idee hebt gekregen.

Cadeautjes

Wandhangers bijvoorbeeld zijn ideale cadeautjes. De prijs valt meestal hartstikke mee en je maakt er iemand ontzettend blij mee. Een wandhanger is ook makkelijk te vervangen als je ze even beu bent. En dan kom je gewoon bij ons een ander exemplaar halen!

Kinderkamer

Voor de kinderkamer en babykamer hebben we verschillende items in ons assortiment. Natuurlijk zijn de standaard items ook aan te passen voor de kinderkamer. Ook zijn er specifieke kinderkamer producten waar je kleine koter enorm blij van gaat worden. Ook hier geldt: heb je een productidee en wil je dat door ons uit laten werken? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Levertijd

De levertijd van standaard producten is vrij kort. We proberen het dezelfde dag of de volgende dag na bestelling te verzenden. Voor een op maat gemaakt product geldt dat we 5-7 werkdagen hanteren, na goedkeuring van het ontwerp. 

Op maat

Heeft u na het zien van onze houten namen een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!