Kids decoratie

Kids decoratie

Bij Handmade Hout kun je terecht voor de leukste kids decoratie! Veel ouders richten de kamers van de kids graag in met items die passen bij een thema, of bij een bepaalde sfeer. Wij merken dat onze houten producten in veel van die thema’s en sferen passen. Het neutrale van het hout, de warmte en de uitstraling, maken een baby- of kinderkamer helemaal tot in de laatste details af.

Ontwerpen

Bijna al onze kids decoratie kun je zelf ontwerpen! Open de ontwerptool en voeg tekst en afbeeldingen toe. Door op de tekst te klikken kun je het lettertype aanpassen en heb je keuze uit meer dan 25 verschillende lettertypes. Ook in de afbeeldingen galerij vind je de leukste afbeeldingen om jouw product helemaal naar wens te maken. Wil je het helemaal gepersonaliseerd hebben met bijvoorbeeld het geboortekaartje? Dat kan. Kies dan voor “custom” en mail ons je eigen afbeelding.

Levertijd

De levertijd van een op maat gemaakt product ligt rond de 5 werkdagen. In drukke tijden rond Sint en Kerst kan dit wat langer duren.

Houten namen

In het kamertje aan de wand of op de deur, de houten namen zijn echt een fijne blikvanger. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, met verschillende leuke figuren er bij. Je ontwerpt de houten namen helemaal naar je eigen wens in de ontwerptool. Super eenvoudig en je weet meteen waar je aan toe bent. Wat jij ontwerpt, maken wij exact zo!

Wanddecoratie

Natuurlijk hang je naast de houten naam nog leuke andere wanddecoratie op. We hebben verschillende items die passen bij een thema, zoals wilde dieren of dino’s, maar ook neutralere items die je helemaal zelf kunt ontwerpen, zoals de geboorteborden. Voor ieder wat wils!

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, leuke opdrachten van klanten of winacties op sociale media. Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!