Kids naamcadeau

Kids naamcadeau

Wat is nu mooier dan een volledig gepersonaliseerd cadeautje meenemen op kraamvisite, een doop, een verjaardag of ander feest! Met een kids naamcadeau van Handmade Hout kom je gegarandeerd met een geweldig presentje aan. 

Naam op hout

Een cadeau personaliseren doen we graag voor je. We hebben verschillende producten waar een naam op hout kan worden gebrand of gegraveerd. Als een product lastig te graveren is, zoals de houten vrachtwagen spaarpot, dan branden we de naam er met de hand op. Zoals je kunt zien is dat wat donkerder dan een gelaserde naam, maar nog steeds super strak. Bij veel producten kun je zelf het lettertype kiezen als je de naam op het product plaatst.

Afbeelding op hout

In de ontwerptool is het ook mogelijk om een afbeelding op hout te laten graveren. Bij het basisbedrag van het product betaal je voor de tekst en de afbeelding een apart bedrag. Samen vormt dit het eindbedrag. Combinaties van producten maken kan eenvoudig, bij alle producten zijn dezelfde afbeeldingen beschikbaaar. Maak een leuk kraamvisite pakket, door bijvoorbeeld een koffertje te combineren met een spaarpot of tandendoosje. 

Eigen ontwerp

Wil je een eigen ontwerp laten maken of bijvoorbeeld een geboortekaartje toe voegen als afbeelding? Dat kan, maar kies dan in het keuzemenu voor “custom”. Je mag dan je eigen afbeelding aan ons mailen. Wij maken dan een ontwerp op maat voor je.

Levertijd

De levertijd van een op maat gemaakt product ligt ongeveer op 5-7 werkdagen. In drukke tijden zoals Sint en Kerst kan dit wat langer zijn.

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, leuke opdrachten van klanten of winacties op sociale media. Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!