Workshop houtbranden

Workshop houtbranden

Wil je graag zelf aan de slag met pyrografie? Volg dan bij ons een workshop houtbranden! Wij leren je in twee uur tijd de basisvaardigheden van het houtbranden.

Wat houdt de workshop in?

Natuurlijk wil je vooraf graag weten: wat houdt de workshop in? Eerst ga je de brander eens van dichtbij bekijken en krijg je van ons minstens vijf keer te horen dat de brander echt heel heet wordt en dat voorzichtigheid geboden is. Daarna oefenen we met het branden op verschillende houtsoorten. Hierbij ervaar je meteen dat houtbranden niet makkelijk is, maar wel heel erg leuk! Daarna mag je een (zelfgekozen) quote op een plank gaan zetten, waarna je meteen aan de slag kunt. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een prachtige, zelfgebrande plank!

Mogelijkheden

Tijdens deze workshop heb je verschillende mogelijkheden. Bij de workshop zijn koffie/thee inbegrepen en is de hele avond wat lekkers te snoepen. De planken die gebruikt worden tijdens de workshops zijn ronde planken, zoals in de afbeelding hiernaast te zien is. Je kunt ook tegen een kleine meerprijs een keuze maken uit de andere planken die we in onze webshop verkopen. Alle planken zijn van uitstekende kwaliteit!

Combinatie

We werken samen met diverse locaties in Sint-Oedenrode. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om een combinatie te maken met de workshop en bijvoorbeeld een high tea of diner. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!