Workshop metal art

 

 

 

Workshop metal art 

Van een basismateriaal iets geweldigs maken, dat leer je tijdens onze workshop metal art.
De workshop duurt twee uur, maar neem maar van mij aan: die vliegen voorbij!

Wat ga je doen?

Wat ga je doen tijdens de workshop metal art? Je krijgt een metalen vel, verschillende tools en voorbeelden tot je beschikking. Met de tools maak je jouw afbeelding of ontwerp in het metaal. Het is niet moeilijk, maar het resultaat is geweldig! Als je de basis klaar hebt, kun je er voor kiezen om kleur toe te voegen aan je metalen kunststukje, maar dit hoeft niet. Als finishing touch maak je jouw artwork helemaal af door het in een houten lijst te maken. Geen zorgen, wij leggen je alle stappen helemaal uit en laten je zien wat je allemaal kunt maken van een simpel stuk metaal!

Inbegrepen

Bij de workshopkosten van 29,95 euro zit het gebruik van alle materialen, één consumptie, lekkers te snoepen en gezellige workshopbegeleiding inbegrepen.

Wat neem jij mee?

Wat neem jij mee naar de workshop metal art? Trek niet je beste kleren aan, want het metaal kan kleine flinters laten vallen. Dit is niet erg, maar je gala outfit zal er misschien minder blij van worden. En verder goede zin!

Datum en tijd van de workshop metal art

Er staan een paar workshops op de agenda, maar misschien wil je liever een eigen datum en tijd boeken? Dat kan! Met een groep van 8 personen of meer kun je jouw eigen datum en tijd boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!