Workshop klompen branden

workshop klompen branden

Workshop klompen branden

Brabantse gezelligheid ten top bij de workshop klompen branden van Handmade Hout! Tijdens de workshop maak je in 2 uur tijd een mooi versierd setje klompjes, onder het genot van een lekker kopje koffie/thee in de sfeer van weleer.

Houtbranden kan gedaan worden door bijna iedereen vanaf 10 jaar. Ook de jongste kinderen kunnen deelnemen aan de workshop, zij kunnen bijvoorbeeld een klompje kleuren. Handig voor familiefeesten als je iedereen iets leuks wilt laten doen!
Branden op klompjes is heel leuk om te doen. Het ruikt heerlijk en is niet moeilijk, als je de juiste tips van ons hebt ontvangen.
Iedereen gaat naar huis met een prachtig gemaakt setje sierklompjes!

Mogelijkheden

Tijdens de workshop klompen branden heb je verschillende mogelijkheden. De basisworkshop bevat een setje sierklompjes (van ongeveer 14 cm) wat je met de houtbrander gaat decoreren. Je mag hierbij gebruik maken van alle materialen en er zit een kopje koffie/kopje thee/glas fris bij de workshop inbegrepen. Natuurlijk staat er ook wat lekkers te snoepen klaar tijdens de workshop om het Brabantse gevoel compleet te maken.

Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs draagklompen te branden. Deze mag je dan eerst passen, zodat je er echt op kunt lopen!

Wil je liever iets anders branden dan klompen? Dat kan, informeer dan naar de gewone workshop houtbranden, waar je keus hebt uit verschillende houtproducten.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de workshop heb je niet direct voorbereiding nodig. Deze workshop kan dus prima als verrassing dienen voor een personeelsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of andere groepsworkshop. Wil graag dat mensen zich kunnen voorbereiden en bijvoorbeeld een eigen afbeelding op de klompjes kunnen maken? Dat kan. Laat de afbeelding dan geprint meenemen, maximaal formaat 8 cm.

Workshop klompen branden

Wat je tijdens de workshop klompen branden leert zijn de basisprincipes van het houtbranden. Houtbranden is niet moeilijk, als je de techniek volgt die we uitleggen. We helpen je waar nodig en vertellen je precies waar je op moet letten bij het branden. Na de uitleg ga je aan de slag met het moeilijkste deel van de workshop (als je dit nog niet thuis gedaan had): het uitzoeken van een quote of afbeelding! We hebben enorm veel keus, dus als niemand weet wat jullie gaan doen of er was gewoon geen inspiratie om een quote te vinden, wij hebben er genoeg!

Daarna zetten we de quote op de klompen en kun je de brander laten opwarmen voor het echte werk.

Het branden zelf vergt vooral rust in werken, dan krijg je het mooiste resultaat. Fijne van deze workshop: je zet je hoofd uit en je handen aan. Houtbranden is echt ontspannen!

Combinatie

Het is mogelijk om een combinatie te maken bij de workshop met een lunch, high tea, high beer of diner .

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Prijs

De workshop klompen branden kost 29,95 euro per persoon en is te boeken vanaf 8 personen.
Vanaf 20 personen komen we ook op locatie.

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

workshop klompen branden workshop klompen branden