Workshop Eco giethars

Workshop eco giethars

In onze zoektocht naar het zelf maken van vaasjes kwamen we uit bij een fantastisch materiaal: eco giethars. In eerste instantie wilden we deze ontdekking natuurlijk voor onszelf houden, maar goed, delen zit meer in onze aard, dus…. welkom bij de workshop eco goethars!

Tijdens de workshop leer je alles over de giethars, wat je hiervan kunt maken en hoe je verschillende technieken van dit product kunt toepassen. Met de giethars maak je verschillende decoratieve en bruikbare producten. Je leert hoe je kunt marmeren, hoe je terrazzo maakt en hoe je kleur kunt toevoegen. Je kunt kiezen uit de beschikbare mallen om kleinere en wat grotere items te maken. Iedereen krijgt dezelfde hoeveelheid materiaal, maar je kunt tijdens de workshop altijd meer materiaal bij kopen. De inbegrepen hoeveelheid is voldoende voor het maken van 5 basisitems, zoals een schaaltje in de vorm van een maan of schelp, of een hexagon kandelaar. 

Creativiteit en ervaring

creativiteit en ervaring met giethars zijn totaal niet nodig. Wij nemen je stap voor stap mee in de wereld van eco giethars en ja, fouten maken mag en we leren je meteen hoe je die heel makkelijk op kunt lossen. Eco giethars kent namelijk bijna geen restmateriaal, ook gemaakte fouten kunnen we fixen en gebruiken!

Inbegrepen

Bij de workshop zit een kopje koffie/thee/glaasje fris inbegrepen, gebruik van alle materialen, giethars voor 5 basisitems en een workshopbegeleider die van gezelligheid houdt!

Wat neem jij mee?

Wat neem jij mee naar de workshop eco giethars? Trek niet je beste kleren aan, want giethars kan knoeien. Dit is niet erg, maar je gala outfit zal er misschien minder blij van worden. En verder goede zin 😉

Datum en tijd van de workshop eco giethars

Er staan een paar workshops op de agenda, maar misschien wil je liever een eigen datum en tijd boeken? Dat kan! Met een groep van 5 personen of meer kun je jouw eigen datum en tijd boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook voor de laatste ontwikkelingen!