Workshop papieren bloemen

Workshop papieren bloemen

Onze workshop papieren bloemen, (inclusief houten vaas ter waarde van 29,95!)  zorgt voor een ontspannen invulling van je middag of avond, je leert iets nieuws, wat niet heel moeilijk is, maar wel een super mooi resultaat geeft. Wat wil je nog meer?!

Tijdens de workshop leer je alles over het maken van papieren bloemen, met een speciaal soort papier. We starten met het in elkaar zetten van een hele mooie houten vaas. Deze zit inbegrepen bij de workshop. De vaas is flink groot, heeft een hoogte van 30 cm. Voor de bloemen hebben wij alvast de start gemaakt met de stelen en de hartjes van de bloemen, jij hoeft de bloemen alleen nog te voorzien van blaadjes. 

Er liggen een heleboel prachtige kleuren, helemaal trendy op dit moment, papier voor je klaar. Je maakt ongeveer 5-6 grote bloemen tijdens de workshop. Lukt het niet om al jouw bloemen af te krijgen tijdens de workshop, dan krijg je de materialen mee naar huis, zodat jouw vaas ook goed gevuld is.

Creativiteit en ervaring

Creativiteit en ervaring met papier zijn totaal niet nodig. Wij nemen je stap voor stap mee in de wereld van de papieren bloem en ja, fouten maken mag en we leren je meteen hoe je die heel makkelijk op kunt lossen. Er is papier genoeg!

Inbegrepen

Bij de workshopkosten van 49,95 euro zit een kopje koffie/thee/glaasje fris inbegrepen, gebruik van alle materialen, een unieke houten vaas ter waarde van 29,95 euro, papier voor 5-6 bloemen en een workshopbegeleider die van gezelligheid houdt!

 

Wat neem jij mee?

Wat neem jij mee naar de workshop papieren bloemen? Trek niet je beste kleren aan, want het lijmpistool kan knoeien. Dit is niet erg, maar je gala outfit zal er misschien minder blij van worden. En verder goede zin 😉

Datum en tijd van de workshop papieren bloemen

Er staan een paar workshops op de agenda, maar misschien wil je liever een eigen datum en tijd boeken? Dat kan! Met een groep van 5 personen of meer kun je jouw eigen datum en tijd boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook voor de laatste ontwikkelingen!