Online workshop houtbranden

Online workshop houtbranden

In deze tijd is het fijn om op een andere manier toch betrokken te zijn bij je collega’s, familie, vriendinnen, clubleden, etc. Er is veel beschikbaar om elkaar online te ontmoeten, maar samen online creatief bezig zijn, kan ook heel leuk zijn! Boek nu onze online workshop houtbranden!

online workshop houtbranden

Middag of avond

Kies met de groep waarmee je online wilt houtbranden of foto’s op hout maken een middag of avond. Wij kijken graag met je mee in onze agenda of we beschikbaar zijn.

Materiaal

Het benodigde materiaal kan worden opgestuurd naar alle deelnemers thuis of naar één adres van het bedrijf bijvoorbeeld. In het pakket zit alles wat je nodig hebt, er kan een keuze worden gemaakt uit de houten producten die in het pakket worden gestopt. Het kan namelijk leuk zijn om samen een borrelplank te maken, maar voor een babyshower kan een houten opbergkist ook erg leuk zijn. Dit kan in overleg worden aangepast. De kosten van de workshop beginnen vanaf 34,95 euro. De kosten kunnen meer worden als er andere keuzes worden gemaakt.

Online begeleiding

Vanaf 10 personen krijg je van ons, gedurende twee uur, online begeleiding bij het houtbranden. We geven eerst een centrale uitleg, iedereen mag even de brander uitproberen op een meegeleverde onderzetter en daarna aan de slag met de plank of ander houten product. Als na 2 uur iedereen zover is, kunnen jullie er voor kiezen nog online te borrelen, wij laten jullie dan lekker samen verder kletsen.

Workshop foto op hout

Ook onze workshop foto op hout is online te boeken, laat ons weten als je hierin interesse hebt.

Social media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, aanbiedingen, kortingsbonnen of gemaakte items op social media. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!