Fotolijstjes met figuur

Houten fotolijstjes met figuur

De houten fotolijstjes met figuur zijn een fantastische aanvulling op de houten naam met een los figuur. In de baby- of kinderkamer wordt vaak een thema gekozen. Wat is er dan mooier om dat thema aan te vullen met producten die qua stijl helemaal bij elkaar passen. De fotolijstjes met figuur, waar bijvoorbeeld de geboortefoto in kan worden geplaatst, maken het helemaal af!

Bestellen

De houten fotolijstjes met figuur zijn een product wat makkelijk te bestellen is en uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat het meestal binnen 2 werkdagen verzonden kan worden. Bestel je er een ander item bij wat gepersonaliseerd moet worden, dan duurt het wat langer.

Afmeting

Het fotolijstje heeft een afmeting van 15×12,5×20 cm en is gemaakt van hout. Ook het item dat er op is gemaakt is van hout. Zou je het houten fotolijstje met vlinders nog een kleur willen geven, dan kan dat want het hout is onbehandeld.

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, leuke opdrachten van klanten of winacties op sociale media. Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!