Feestje

Feestje

Een feestje? En zoekt u iets om het feestje mee aan te kleden, of zoekt u een cadeautje voor een feestelijke gelegenheid? Dan bent u bij Handmade Hout aan het goede adres. We hebben houten decoratiematerialen, cadeautjes, hangers, vlaggetjes etc. Kortom, alles om uw feestje stijlvol op te leuken!

Kinderen

Kinderen vieren hun feestje graag in een thema. Een dino fan ziet natuurlijk graag zijn favoriete dieren terugkomen als caketopper, in de traktatie of als versiering aan de wand. En wat te denken van de kleine prinses die haar klasgenootjes graag een kroontje met haar naam erop cadeau geeft bij de traktatie. Bij Handmade Hout kan het allemaal. Standaard hebben we een aantal thema’s in de webshop staan. We maken alle ontwerpen zelf en dat betekent ook dat we thema’s naar wens vorm kunnen geven, mocht u dat willen. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we gaan voor u aan de slag!

Bijzondere leeftijd

Dat ook volwassenen van een feestje houden, is niks nieuws. Maar bij een bijzondere leeftijd, zoals 25, 30, 40 en zeker 50, wil je graag wat extra’s doen. Bordjes met grappige teksten, caketoppers met de leeftijd en versiering met vlaggetjes, we hebben het allemaal in ons assortiment. Hebben we het niet? Dan ontwerpen en maken we het voor je!

Bruiloft

Voor een bruiloft hebben we verschillende items in de shop staan. Mooie wandhangers, caketoppers en decoratie. Maar ook producten voor de tafelschikking of kleine bedankjes om te gasten mee te geven, kunnen we voor u maken. Het gastenboek hebben we in verschillende keuzemogelijkheden. Uw feestdecoratie is bij ons in goede handen.

Bijzondere gelegenheid

Heb je een feestje voor een bijzondere gelegenheid en staat hiervoor niets in de webshop? Geen probleem! Laat ons weten wat je zoekt, dan denken we graag met je mee!

Inkopen

Bent u een zakelijke klant en wilt u onze producten inkopen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de B2B prijslijst te ontvangen.

Levertijd

Voor losse producten die standaard in de shop staan hanteren we een levertijd van één werkdag, mits voor 14.00 uur besteld. Voor grote hoeveelheden of op maat gemaakte producten kunt u het best even informeren voor de levertijd, als u een bepaalde datum heeft waarop het af moet zijn.

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!