DIY materialen

Zelf aan de slag

Als je zelf aan de slag wilt met bijvoorbeeld houtbranden, kun je daarvoor bij ons de DIY materialen vinden. Deze zijn natuurlijk in de webshop te koop, maar ook aan te schaffen na een workshop bij ons.  Niks leuker dan meteen aan de slag met wat je net geleerd hebt in de workshop!

Houtbrander

Natuurlijk is een goede houtbrander onmisbaar als je wilt leren houtbranden. Onze brander van Pebaro is echt een aanrader. Als je wilt starten met houtbranden kun je hier prima mee vooruit en de kwaliteit is zo goed dat je er jaren plezier van kunt hebben.

Carbonpapier

Bij het overbrengen van een tekst of afbeelding op hout, is carbonpapier super makkelijk. Je legt het op het hout met de afbeelding erop (tip: even vastplakken met een plakbandje) en trekt de lijnen eenvoudig over. Super strak op je plank en dan nog “even” met de brander er overheen.

Foto op hout

Ook voor het zelf maken van een foto op hout, vind je bij ons de DIY materialen. Tijdens onze workshop leer je een fantastische techniek en ontdek je de voordelen van goede kwaliteit materialen. Na de workshop mag je de materialen die je over hebt mee naar huis nemen en kun je altijd nieuwe materialen bijbestellen.

Eigen ideeën

Heb je eigen ideeën en wil je graag weten of we jou daar mee kunnen helpen? Neem even contact met ons op, we helpen je graag! We zijn dol op hout en ontwerpen, bedenken en maken veel producten in eigen beheer.

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, gemaakte opdrachten winacties en nog veel meer, op sociale media. Volg ons dan op Instagram en Facebook!