DIY materialen

Zelf aan de slag

Als je zelf aan de slag wilt met bijvoorbeeld houtbranden, kun je daarvoor bij ons de DIY materialen vinden. Deze zijn natuurlijk in de webshop te koop, maar ook aan te schaffen na een workshop bij ons.  Niks leuker dan meteen aan de slag met wat je net geleerd hebt in de workshop!

Houtbrander

Natuurlijk is een goede houtbrander onmisbaar als je wilt leren houtbranden. Onze brander van Pebaro is echt een aanrader. Als je wilt starten met houtbranden kun je hier prima mee vooruit en de kwaliteit is zo goed dat je er jaren plezier van kunt hebben.

Carbonpapier

Bij het overbrengen van een tekst of afbeelding op hout, is carbonpapier super makkelijk. Je legt het op het hout met de afbeelding erop (tip: even vastplakken met een plakbandje) en trekt de lijnen eenvoudig over. Super strak op je plank en dan nog “even” met de brander er overheen.

Foto op hout

Ook voor het zelf maken van een foto op hout, vind je bij ons de materialen. Tijdens onze workshop leer je twee verschillende technieken en ontdek je meteen de voordelen van ons transferfolie. Geen onhandig gedoe met nat papier meer, ons transferfolie is schoon en heeft geweldige resultaten in kleur en zwart-wit!

String art

String art is eenvoudig te realiseren met de juiste kwaliteit en dikte katoen. Bij ons bestel je de verschillende kleuren katoen die we in de workshop ook hebben liggen. En wat te denken van de prachtige stukken Douglas hout die hier heel mooi voor zijn?

Leren armband

Zelf een leren armband maken? Met ons DIY pakket pimp jij in een handomdraai een eigen leren armband! In het pakket zitten een losse en een wikkelarmband, op jouw maat gemaakt, een houtbrander basisset en twee kleuren leerstiften.