Bestellen: hoe werkt het?

Bestellen: hoe werkt het?

Als je de site bekijkt en alle producten, vraag je jezelf misschien af: Bestellen: hoe werkt het?

Door onderstaande stappen te volgen helpen we je een beetje op weg:

  1. Bovenin de balk zie je verschillende woorden staan. Kies voor “shop”, hierin staan al onze producten op een rijtje.

Bestellen: hoe werkt het?

2. Wil je bijvoorbeeld een tapasplank bestellen met een eigen tekst en foto? Kies dan in het menu dat uit komt rollen voor “serveerplanken”.

Bestellen: hoe werkt het?

3. Je bent nu in het serveerplanken menu. Klik op de plank van je keuze.

website 3

4. In het menu waar “kies” bij staat rollen de verschillende opties uit. Kies wat jij op de plank wilt hebben.

website 4

5. Er opent een vakje “voer hier uw tekst in”. Daar kun je de tekst die je op de plank wilt hebben invullen. Wij zien deze tekst bij het bestellen en nemen deze exact over voor ons ontwerp. na je bestelling ontvang je namelijk een ontwerp voor de plank. Daar mag je zo vaak als je wilt op reageren en veranderingen doorgeven, tot je tevreden bent. Pas als het ontwerp akkoord is, gaan we met je plank aan de slag.

website 5

6. Als alles is ingevuld kun je de plank gaan afrekenen. Druk op de rode knop: in winkelwagen. Je gaat nu naar het afrekenmenu. Wil je graag een foto op de plank toevoegen? Mail deze na je bestelling aan ons met vermelding van je bestelnummer.

website 6

7. Je komt nu op de pagina waar het afronden van je bestelling begint. Hier kun je de keuze maken tussen ophalen of verzenden. Let goed op: de site staat automatisch op afhalen! Klik op verzenden door deze optie te selecteren. Klik daarna op “doorgaan naar afrekenen”

website 7

8. Vul hier je gegevens in. Vakjes met een sterretje zijn verplicht. Wij gebruiken deze gegevens enkel voor het verzenden van je bestelling. Heb je speciale wensen in lettertype of plaatsing op het houten product? Vul deze dan hier in bij “bestelnotities”. Na het accepteren van de algemenen voorwaarden kun je de bestelling afronden en betalen. Bedankt voor je bestelling! Je ontvangt nu zsm van ons een bevestiging en we hebben mailcontact over het ontwerp.

website 8

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!