Houten naam

Kinderkamer

Iedere dag werken we met véél plezier aan alle bestellingen die we van klanten mogen ontvangen. Iedere dag weer ontvangen we diverse bestellingen voor houten namen. Wat een geweldig mooi product en wat is er nu persoonlijker dan een naam! Daarom is het ook niet zo verrassend dat veel van deze namen besteld worden voor op de kinderkamer.

Kraam cadeau

Natuurlijk zijn er ook veel trotse opa’s en oma’s, ooms en tantes die een houten naam bestellen als kraam cadeau voor de kinderkamer van hun nieuwe familielid 

Maar onze namen hangen ook op veel kinderkamers, woonkamers, kantoren… noem maar op! Of wat dacht je van bruiloften voor de bruid en bruidegom of als tafelschikking voor de gasten.

Houten naam voor op de kinderkamer
Houten naam handschrift voor de babykamer
Houten naam voor de kinderkamer
Houten naam handschrift
Houten namen voor op de kinderkamer
Houten naam lichte houtkleur
Houten naam lichte houtkleur

Afmetingen

Houten namen van Handmade Hout zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: ca. 25 en 50 cm. De grootte en hoogte van de letters zijn ook afhankelijk van het aantal letters. Wilt u een korte naam bestellen van 2 of 3 letters? Kies dan voor de optie 25 cm. Een naam van 4 letters of meer is geschikt voor de optie van 50 cm.

Houten naam kleur

De warme beukenhouten tint geeft iedere kinderkamer een warme sfeer en past in ieder interieur.

Eigen lettertype

Het lettertype wat u ziet op de foto’s is standaard. Het is ook mogelijk een eigen lettertype te kiezen. Hiervoor maken we een aparte prijsopgaaf. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dikte

Het beukenhout voor de namen heeft een dikte van 6 mm. Het zijn dus stevige namen, met een super strakke, donkere zijkant. Dat geeft een mooi 3D effect aan de naam. De kleur van de naam steekt ook mooi af tegen de donkere zijkant.

Bestellen

Onze houten namen zijn te bestellen in een vrolijk lettertype of in handschrift stijl. Welke je ook kiest, je kiest gegarandeerd voor een persoonlijk cadeau waar je mee voor de dag kunt komen!

Op maat

Heeft u na het zien van onze houten namen een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook voor de laatste ontwikkelingen!