Borrelpakket groot

Borrelpakketten

Vanaf het moment dat we begonnen met Handmade Hout in 2017, kregen we aanvragen van verschillende bedrijven voor borrelpakketten. Natuurlijk was de basis toen al één van onze houten planken, met heerlijke producten erop. Door de jaren heen hebben we daarvoor samengewerkt met verschillende bedrijven voor al het lekkers dat op de planken werd ingepakt.

Plank

Inmiddels hebben we een ruim assortiment aan planken waar de klant uit kan kiezen. De plank is ook echt de basis van de borrelpakketten. Dat is uiteindelijk ook het enige wat bewaard blijft van de pakketten, dus daar mag ook de nodige aandacht naar toe.

Iedere plank kan voorzien worden van tekst of bijvoorbeeld een logo. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor een losse hanger aan het handvat gemaakt, een soort kaartje waar een boodschap en een logo op geplaatst kunnen worden.

Niet iedereen vindt het fijn om een logo of tekst op de plank zelf te maken en ook daar hebben we dus oplossingen voor. Als de keuze van de plank gemaakt is, wordt daar een apart ontwerp voor gemaakt, zodat de klant precies weet waar hij aan toe is.

Lekkers op de plank

Voor het lekkers op de plank hebben we een hele fijne groothandel gevonden die met ons wilde samenwerken. We hebben samen drie pakketten gemaakt, waar uit gekozen kan worden. De pakketten zijn enorm uitgebreid en zien er fantastisch uit.

Natuurlijk ben je niet verplicht om alle producten uit de pakketten af te nemen. Je mag een keuze maken en je wensen aan ons doorgeven. Wij maken een offerte op maat en houden ook rekening met staffelkortingen als we grote hoeveelheden mogen maken.

Ingepakt

Alle borrelpakketten worden met zorg ingepakt in folie. Hier gaat een vloeipapier achter, dat het pakket een chique uitstraling geeft. De kleur van het vloeipapier kan op aanvraag worden aangepast aan de kleuren van bijvoorbeeld je bedrijfslogo.

Als je kiest voor een losse hanger met logo of tekst wordt deze prominent zichtbaar gehangen. Uiteindelijk moet het uitpakken voor de ontvangers ook een feestje op zich zijn!

Verzenden

Bij het verzenden van de pakketten houden we rekening met de wensen van de klant. Als alles op één locatie kan worden afgeleverd, kan er voor gekozen worden de pakketten niet afzonderlijk in een doos te verpakken. Dat scheelt in de kosten.

Het is ook mogelijk om de pakketten bij het personeel of de relaties afzonderlijk te laten bezorgen. Zeker in deze tijd kan dat handig zijn. Jullie leveren dan een lijst aan met adressen, die wij gebruiken om de pakketten te verzenden.

Als je een kaartje of brief bij de pakketten wilt doen, kan dat ook mee worden gestuurd. De kosten voor het verzenden worden ook in de offerte vooraf kenbaar gemaakt, waar mogelijk.

Handmade Hout

Waarom kiezen voor Handmade Hout voor de kerstpakketten of borrelpakketten? Je hebt gegarandeerd een mooie plank als basis èn je weet zeker dat ieder pakket met aandacht wordt gemaakt. Geef je wensen hier aan ons door en we maken een offerte op maat!

Op maat

Heeft u na het zien van onze borrelpakketten een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

borrelpakket cadeupakket middel
borrelpakket cadeaupakket klein