workshops op locatie

Workshops op locatie

Bij Handmade Hout krijgen we regelmatig de vraag of we ook workshops op locatie kunnen geven. Dat kan inderdaad! We rijden het hele land door en krijgen zelfs al verzoeken uit België om workshops te verzorgen. Super leuk!

workshop resultaat

Boeken

Bij het boeken van workshops op locatie zijn een aantal dingen belangrijk. Iedereen die meedoet aan de workshop moet kunnen zitten aan tafel. Genoeg werkruimte is fijn. Verder nemen we alle materialen mee, van genoeg stroompunten tot de planken en de branders. Zelfs wat te snoepen tijdens de workshop wordt door ons verzorgd. Je kunt een workshop op locatie boeken vanaf 10 personen. Tot 20 personen rekenen we ook reiskosten. De workshops zijn te boeken van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avond.

Bedrijven

Ook voor bedrijven kunnen we een creatief moment verzorgen voor personeelsleden. Dat kan in de vorm van een teambuilding activiteit, gewoon als ontspanning of gezellig samenzijn. We werken samen met twee prachtige locaties in Sint-Oedenrode: de Helden van Kien en Miss Hyacinth. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een lunch, high tea of diner bij te boeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Feestje

Heeft u invulling nodig voor een (bedrijfs)feestje of bijvoorbeeld een receptie/borrel? Wij denken graag met u mee! Er is veel mogelijk op het gebied van houten cadeautjes, al dan niet zelfgemaakt. Ook kunnen we op locatie een invulling verzorgen als alternatief receptieboek bijvoorbeeld!

Foto’s op hout

We geven niet alleen de workshop houtbranden op locatie, maar kunnen ook foto’s op ho

ut maken, leren armbanden branden of een combinatie maken naar wens van de klant. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Op maat

Heeft u een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!