Workshop houtbranden met kleur

workshop houtbranden met kleur workshop houtbranden met kleur cirkel gebrand cirkel gebrand met kleur

Workshop houtbranden met kleur

In deze workshop houtbranden met kleur ga je niet aan de slag met een voorbeeld en carbonpapier, maar ga je zelf vorm geven aan je werk. Je start met een houtproduct. De vorm van je houtproduct mag je zelf kiezen. We kunnen in principe iedere vorm maken, maar hebben hier wel voorbereiding voor nodig. Wil je deze workshop boeken, dan overleggen we vooraf samen over de vorm.

Je tekent/schrijft zelf wat je op je houtproduct wilt hebben. Daarna trek je de getekende tekst/afbeelding over met de houtbrander. Ervaring met houtbranden is niet nodig, wij leren je alle tips & tricks. Als je alles hebt overgetrokken, ga je kleur toevoegen aan je afbeelding. Dit is anders dan bij de gewone workshop houtbranden, omdat kleur toevoegen niet gaat bij bijvoorbeeld tapasplanken of andere producten die voor voeding worden gebruikt.

Groepsworkshop

puzzel in kleur workshop houtbranden met kleur puzzelBen je op zoek naar een groepsworkshop, dan is dit een hele fijne! Je kunt deze workshop gebruiken als teambuilding, met een vrijgezellenfeest of bij een bijzondere verjaardag. Het leuke is, dat je een individueel werkstuk kunt maken, maar je kunt ook kiezen voor een groepswerkstuk als eindresultaat, bijvoorbeeld een puzzel. De workshop is te boeken vanaf 8 personen. Grote groepen tot 75 personen zijn ook  geen probleem. Vanaf 20 personen komen we ook op locatie.

Inbegrepen

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de workshop houtbranden met kleur? Allereerst natuurlijk het houtproduct. Een cirkel, hartvorm, rechthoek of puzzelstuk, alles kan. Je mag gebruik maken van al onze materialen. Ben je bij ons op locatie? Dan zit er ook een consumptie inbegrepen bij de workshopprijs. Ben ik bij jullie op locatie, dan zorg je zelf voor de drankjes. Ook worden er dan reiskosten berekend. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop wat lekkers te snoepen! De workshop kost 29,95 euro.

Speciaal momentworkshop houtbranden met kleur 5 workshop houtbranden met kleur 4 workshop houtbranden met kleur 2

Heb je deze workshop nodig voor een speciaal moment? Wij denken graag met je mee. Wil je jouw teambuilding op een bepaalde manier vormgeven, of heb je bepaalde wensen over het eindproduct? Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag. Deze workshop leent zich bijvoorbeeld heel goed om een doel zichtbaar te maken of als kers op de taart na een werkproces, waarbij je een mooi kunstwerk samen maakt.

Contact

Wil je na het lezen van deze informatie meer weten, of wil je weten of een bepaalde datum beschikbaar is? Neem dan contact met ons op!

Volg je ons al op Facebook of Instagram? De moeite waard!