Workshop met diner

Workshop met diner

Voor grote groepen (vanaf 10 personen) bieden we de mogelijkheid voor een workshop met diner. Dit diner zal worden verzorgd op de prachtige locatie van de Helden van Kien, te Sint-Oedenrode.

Locatie

De Helden van Kien ligt op een schitterende locatie: midden in streekpark Kienehoef. Dit restaurant heeft een zeer smakelijke kaart en het menu dat beschikbaar is voor de deelnemers van de workshop bevat meerdere mogelijkheden, zodat iedereen zeker iets naar zijn/haar zin kan vinden. Heeft u bijzondere wensen of bijvoorbeeld een allergie, laat het ons weten en we denken met u mee over de mogelijkheden.

Workshop

De workshop houtbranden zal direct na het diner plaatsvinden. Samen met het diner heeft u een avondvullend programma, dat zeer geschikt is voor alle leeftijden (kinderen vanaf 10 jaar). U hoeft niet creatief te zijn of geweldig netjes te kunnen schrijven. Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakte houten plank.

Middag

Heeft u liever een programma voor een middag in plaats van een avond? Dat kan ook! Kijk eens bij de workshop met high tea, ook geschikt voor grote groepen!