Workshop foto op hout

Workshop foto op hout

Ook nieuwsgierig hoe die prachtige fotoblokken van hout worden gemaakt? Kom dan bij ons een workshop foto op hout volgen! Wij leren je in één avond twee verschillende technieken om tot een houten fotoblok te komen.

Technieken

Bij het maken van een houten fotoblok kun je verschillende technieken gebruiken. Er zijn twee manieren favoriet bij ons, die allebei een compleet verschillend resultaat hebben. Bij de ene techniek houd je een vintage foto over, met een ruwe afwerking. Bij de andere techniek een super stylish fotoblok, dat zo uit de winkel lijkt te komen. Met de laatste techniek ga je in de workshop aan de slag.

Voorbereiding

Deze workshop heeft wel een klein beetje voorbereiding nodig. Het eindresultaat valt of staat met de kwaliteit van de foto’s die je wilt gebruiken. Vooraf lever je deze foto’s aan, zodat wij alvast een deel van de stappen voor je kunnen voorbereiden. Is de foto niet van voldoende kwaliteit, dan heb je kans dat het eindresultaat ook wat tegen valt. Dat zou natuurlijk jammer zijn, maar is om te oefenen misschien niet heel erg.

Mogelijkheden

Kom je bij ons een workshop foto op hout volgen? Dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Bij de workshop zijn twee foto’s op hout inbegrepen, met een afmeting van 10×15 cm. Wil je liever een ander formaat of wil je bijvoorbeeld een tweeluik maken? Dat kan! Tegen een kleine meerprijs tussen de 5 en 10 euro maken we precies wat jij wilt!

Datum

Regelmatig zetten we nieuwe data online waar je op in kunt schrijven. Wil je met een groepje komen? Vanaf 8 personen kun je een eigen datum en tijd boeken! Neem gerust contact met ons op! Deze workshop is ook te boeken met grote groepen, voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten etc.

Shoppen

Heb je zin om nog meer foto’s te maken? Aan het einde van de avond kun je de benodigde materialen voor het maken van een foto op hout bij ons kopen in de workshopruimte. Eenmaal thuis vaker een foto op hout maken? Kom gerust je materialen bij ons halen. Bel ons even voor een afspraak: 0413-420620

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!