Workshop foto op hout

Workshop foto op hout

Ook nieuwsgierig hoe de mooiste foto’s op hout maakt? Kom dan bij ons een workshop foto op hout volgen! Wij leren je in één avond een hele fijne techniek om je eigen foto’s op hout te maken. De workshop kost 34,95 euro en je gaat naar huis met een complete set wandcirkels met jouw foto er op!

Techniek

Bij het maken van een foto op hout kun je verschillende technieken gebruiken. Er zijn twee manieren favoriet bij ons, die allebei een compleet verschillend resultaat hebben. Bij de ene techniek houd je een vintage foto over, met een ruwe afwerking. Bij de andere techniek een super stylish setje foto’s op hout, dat zo uit de winkel lijkt te komen. Met de laatste techniek ga je in de workshop aan de slag.

Voorbereiding

Deze workshop heeft wel een klein beetje voorbereiding nodig. Het eindresultaat valt of staat met de kwaliteit van de foto’s die je wilt gebruiken. Vooraf lever je deze foto’s aan, zodat wij alvast een deel van de stappen voor je kunnen voorbereiden. Is de foto niet van voldoende kwaliteit, dan heb je kans dat het eindresultaat ook wat tegen valt. Dat zou natuurlijk jammer zijn, maar is om te oefenen misschien niet heel erg.

Mogelijkheden

Kom je bij ons een workshop foto op hout volgen? Dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Bij de workshop is een set cirkels inbegrepen met de formaten 10 (2x), 15 en 20 cm doorsnede. Wil je liever een andere vorm maken? Dat kan! Tegen een kleine meerprijs tussen de 5 en 10 euro maken we precies wat jij wilt! Geef vooraf je wensen door qua vorm, dan kunnen we zorgen dat alles klaarligt als je komt workshoppen.

Datum

De workshop houtbranden is vanaf 8 personen te boeken. Neem gerust contact met ons op om een datum voor te leggen. Dat kan zowel overdag als ik de avond, van maandag tot en met zaterdag. Alleen op zondag workshoppen we niet.
Deze workshop is ook te boeken met grote groepen, voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten etc.

Shoppen

Heb je zin om nog meer foto’s te maken? Aan het einde van de avond kun je de benodigde materialen voor het maken van een foto op hout bij ons kopen in de workshopruimte. Eenmaal thuis vaker een foto op hout maken? Kom gerust je materialen bij ons halen. Bel ons even voor een afspraak: 0413-420620

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!