Lasersnijden en graveren

Lasersnijden en graveren Lasersnijden en graveren Lasersnijden en graverenLasersnijden en graveren

Bij Handmade Hout vinden we het prettig om veel met de hand te maken. Toch kan het soms prettig zijn om hulp te krijgen van een machine. In dit geval een machine om mee te lasersnijden en graveren. We streven naar kwaliteit in onze producten en verlangen dit ook van de machines en materialen die we gebruiken. Daarom hebben we een hele goede laser aangeschaft en dat gaat u merken als u een product bestelt!

Lasersnijden

Om producten in eigen beheer te kunnen maken gebruiken we het lasersnijden. We kunnen onze miniposters en wandhangers, maar ook onze wandborden allemaal in eigen beheer maken, doordat de laser alles voor ons uitsnijdt. Gelukkig blijven we onze bedrijfsnaam eer aan doen; in ieder product zit nog steeds een groot stuk handwerk.

Graveren

We merkten dat de vraag naar gegraveerde producten groot was. We konden deels voldoen aan de vraag met onze handgebrande producten, maar met name het nauwkeurige werk van een foto op hout bleef lastig. Nu niet meer! Onze laser kan echt prachtige foto’s in het hout graveren, zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren. De oogopslag van een huisdier, of de blik in iemands ogen is simpelweg geweldig! Op alle houten producten kunnen we graveren, dus informeer gerust naar de mogelijkheden als u twijfelt of uw idee gerealiseerd kan worden.

Product op maat

Bent u op zoek naar een product op maat op het gebied van lasersnijden en graveren? Heeft u grote hoeveelheden nodig? Geen probleem! Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we maken vrijblijvend een offerte voor u.

Ontwerp

Om een ontwerp laserklaar te maken is nog best een klusje. Een foto moet perfect worden bewerkt voor deze op een plank kan worden gegraveerd. We werken samen met Pozitiv Webdesign en kunnen snel schakelen om voor u het perfecte product te realiseren!

Kosten

Bij Handmade Hout zijn we graag duidelijk over de kosten. Bij onze planken vindt u bijvoorbeeld alle mogelijkheden en heeft u meteen een prijs in beeld als u de keuze maakt die voor u van toepassing is. We rekenen niet met opstartkosten of per minuut. De prijs is vooraf duidelijk. Voor een product op maat kunnen we niet alle mogelijkheden op de site plaatsen, maar u heeft binnen 3 dagen een offerte van ons.

Levertijd

Voor lasersnijden en graveren geldt een standaard levertijd voor een product is 5-7 werkdagen. Heeft u grote hoeveelheden nodig, dan informeren we u bij het eerste contact over de levertijd.

Combinatie

De kracht van Handmade Hout ligt in de combinatie van het handgebrande en machinaal laseren. We kunnen (bijna) alles maken en doen dat ook met enorm veel plezier voor u!