Houten veer

Houten veer

Onze houten veer is bijna één meter groot en een geweldige eyecatcher voor je kamer. Je hangt deze aan de muur met een stevig lint waar een aantal houten kralen aan bevestigd zijn. Deze woonaccessoire past helemaal bij een hip interieur en brengt sfeer en rust in huis. Het kleurgebruik doet heel natuurlijk aan en is indien gewenst aan te passen aan de kleurstyling van je huis.

Varianten

Er zijn verschillende varianten te verkrijgen. De bovenkant is vergelijkbaar, maar de zijkanten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Een donkerbruine, mint, roze of naturel kleurige zijkant zitten standaard in het assortiment. Desgewenst kunnen we de zijkant in een andere kleur maken, tegen een kleine meerprijs.

Gepersonaliseerd

Zoals u van ons gewend bent kunnen we alle producten personaliseren. Dat geldt ook voor onze houten veer. Zou u bijvoorbeeld graag een quote of tekst op de plank willen hebben? Dat kan! We laten dan de gebrande nerf in het midden van weg en branden daar voor u de tekst of quote op. Hiervoor gelden onze standaard brandprijzen.

Niet voor voeding

De houten veer met gekleurde zijkant is niet geschikt voor het bereiden van voeding of als hapjesplank. We bewerken deze met verf en olie die niet geschikt is voor consumptie. Zou u de veer als hapjes/- tapasplank willen gebruiken? Neem dan de naturel versie, deze is onbewerkt en uitstekend geschikt voor gebruik bij voeding.

Op maat

Heeft u na het zien van onze houten namen een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!