Handmade Hout Eco

Handmade Hout Ecohandmade hout eco

Handmade Hout Eco is een nieuwe lijn decoratieve producten, gemaakt van een milieuvriendelijke hars. Deze hars wordt gegoten tot hoogwaardige gebruiksvoorwerpen die stuk voor stuk uniek zijn.

Aanvulling

Al enige tijd waren we op zoek naar een hoogwaardige aanvulling op de houten producten in onze shop. Bij het verkopen van de houten bloemen kregen we vaak de vraag: “heb je er geen leuk vaasje bij?”. Bij de onderzetters misten klanten een mooi opbergbakje etc. Zo gingen we op zoek. Zelf items maken heeft onze voorkeur, dan weten we zeker dat er geen producten worden gemaakt die niet verkocht gaan worden. Wij maken de items namelijk pas nadat de klant ze besteld heeft.

Een andere wens is duurzaam, circulair produceren. Wat een genot is deze giethars op waterbasis! Van dit product is géén restafval, alles wat overblijft van een gemaakt product, kan weer worden meegenomen in het volgende item dat we maken. Het nieuwe product krijgt dan een terrazzo look, met vele kleurtjes, heel bijzonder.

Enthousiast

Ook al is het geen hout deze keer, toch zijn we razend enthousiast over deze productlijn. Het eindproduct is stevig, kan echt tegen een stootje en is toch licht in gewicht. De kleuren die mogelijk zijn, zijn ontelbaar, we mengen deze zelf. Dat betekent ook dat exact dezelfde kleur voor een nieuw cadeautje bij benadering kan worden gehaald. We geven geen garanties op kleur, geven ook aan: blauwtint, groentint, rood gemarmerd, etc. Maar klanten die voor deze producten gaan, gaan vast en zeker genieten van hun aanschaf, en verrast worden door de kleurenpracht.

Handgemaakt

Ieder product wordt door onszelf handgemaakt. Dat betekent dat er soms kleine oneffenheden in zitten. De hars wordt warm en produceert luchtbellen bij het uitharden. Deze proberen we zoveel mogelijk te voorkomen, maar het hoort een beetje bij de giethars. Wil je graag een product zien voordat je het aanschaft? Kom dan even binnenlopen in ons winkeltje in de Gasthuishoeve, daar staan veel kleurrijke voorbeelden.

Levertijd

Zoals gezegd worden de producten uit deze lijn pas gemaakt, nadat ze worden besteld. Dat betekent dat je rekening moet houden met een levertijd van 5-7 werkdagen.

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten, leuke opdrachten van klanten of winacties op sociale media. Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!