B2B

B2B

Heb je zelf een (web)shop en interesse in de producten van Handmade Hout? Dat is mooi, want ook bedrijven kunnen bij ons inkopen! We hebben speciale B2B prijzen, waar beide partijen hun voordeel mee kunnen doen. Alle producten die je in onze shop vindt, kunnen we vanaf 1 stuk aanbieden. Ben je op zoek naar grotere aantallen? Ook dat is voor ons geen probleem.

Dropshipment

Bij Handmade Hout is het ook mogelijk om producten door ons te laten verzenden naar jouw klant (dropshipment). Hiervoor maken we samen afspraken over verzendkosten, inpakken van producten als cadeautje, bijvoegen van flyers, etc. Met dropshipment nemen we jou de laatste fase na de verkoop uit handen, mooi meegenomen!

Producten

We hanteren voor verschillende producten duidelijke inkoopprijzen. Deze prijzen zijn vooraf bekend en helder. Mocht er een staffelkorting zijn bij afname van grote hoeveelheden, dan kunt u deze prijzen ook vinden in de prijstabel. Bij interesse voor onze producten is het prettig om te weten voor welke producten we een prijslijst mogen sturen.

Eigen ontwerp

Heeft u een productidee of eigen ontwerp en vraagt u zich af of we dit voor u kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is altijd mogelijk om een eerste versie door ons te laten maken en daarna de knoop door te hakken voor afname van meerdere stuks.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We zijn overal voor in en staan overal voor open, want wij zijn dol op hout!

Sociale media

Het is zeker de moeite waard om ons te volgen op Facebook en Instagram. Hier ziet u de laatste nieuwe producten voorbij komen, producten op maat van klanten etc. Wie weet ziet u ineens voorbij komen wat u nodig had!