Workshops

Workshops

Zelf aan de slag tijdens onze workshops!
Bij Handmade Hout kun je niet alleen terecht voor verschillende houten producten met een handgemaakte touch, je kunt ook zelf aan de slag tijdens onze creatieve workshops! Deze workshops zijn individueel en in groepen te boeken. Vanaf 8 personen kun je zelfs je eigen datum en tijd boeken! Ook draaien wij onze hand niet om voor grote groepen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, vriendinnengroepen, families etc.

Workshop houtbranden

Oké, het mag gezegd worden: onze workshop houtbranden is natuurlijk favoriet bij veel mensen! In twee uur tijd leer je de basisprincipes van het houtbranden en ga je met een super leuke plank naar huis, waar je zelf een tekst of afbeelding op hebt gebrand.

Workshop foto op hout

Tijdens de workshop foto op hout leer je dè techniek om een houten fotoblok te maken. En nee, niet het rullen van nat papier, wat een enorme bende in je woonkamer achterlaat als je dat later thuis wilt doen.. Wij leren je hoe je een super stylish fotoblok kunt maken, tijdens de workshop maak je er zelfs 5!

Workshop wandhanger schilderen en branden

Tijdens de workshop wandhanger schilderen en branden mag je een wandhanger helemaal naar jouw eigen idee vormgeven. Je mag hierbij gebruik maken van de houtbrander en een tekst branden, om deze te combineren met allerlei verschillende houten vormpjes, uit de laser, die je kunt schilderen en toevoegen op de wandhanger. Super leuke woonaccessoire!

Workshop leren armbanden branden

Tijdens de workshop leren armbanden branden maak je in 1,5 uur tijd twee prachtige leren armbanden. Je brandt hier met de houtbrander tekst of afbeeldingen in en pimpt het indien gewenst nog met leerstiften. Je start met een leerstrook en eindigt met complete armbanden!

Workshop naamborden schilderen

Tijdens de workshop naamborden schilderen maak je een rond wandbord met daarop een naam of tekst, die je zelf kleur geeft. Je kunt kleine houten vormpjes toevoegen die in bakjes op tafel staan, zodat jouw wandbord echt helemaal naar jouw wens is ingericht. Maak een bord voor de kinderkamer, of een familiebord als welkom in je gang. Wat je wilt, mag je komen maken!

Op maat

Heeft u na het zien van onze houten namen een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!