T: 0413-420620 E: info@handmadehout.nl
T: 0413-420620 E: info@handmadehout.nl

Workshops

Workshops

Zelf aan de slag tijdens onze workshops!
Bij Handmade Hout kun je niet alleen terecht voor verschillende houten producten met een handgemaakte touch, je kunt ook zelf aan de slag tijdens onze creatieve workshops! Deze workshops zijn individueel en in groepen te boeken. Vanaf 4 personen kun je zelfs je eigen datum en tijd boeken! Ook draaien wij onze hand niet om voor grote groepen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, vriendinnengroepen, families etc.

Workshop houtbranden

Oké, het mag gezegd worden: onze workshop houtbranden is natuurlijk favoriet bij veel mensen! In twee uur tijd leer je de basisprincipes van het houtbranden en ga je met een super leuke plank naar huis, waar je zelf een tekst of afbeelding op hebt gebrand.

Workshop foto op hout

Tijdens de workshop foto op hout leer je dè techniek om een houten fotoblok te maken. En nee, niet het rullen van nat papier, wat een enorme bende in je woonkamer achterlaat als je dat later thuis wilt doen.. Wij leren je hoe je een super stylish fotoblok kunt maken, tijdens de workshop maak je er zelfs 5!

Workshop string art

Tijdens de workshop string art maak je op een mooie robuuste plank een afbeelding in wol. Eerst spijker je kleine spijkertjes in de plank over de afbeelding heen. Daarna vul je deze op met wol. Deze workshop is uitermate geschikt als ouder-kind workshop!!

Workshop leren armbanden branden

Tijdens de workshop leren armbanden branden maak je in 1,5 uur tijd twee prachtige leren armbanden. Je brandt hier met de houtbrander tekst of afbeeldingen in en pimpt het indien gewenst nog met leerstiften. Je start met een leerstrook en eindigt met complete armbanden!