Workshop stippen op hout

Stippen op hout

Nieuw bij Handmade Hout is stippen op hout! Een combinatie met hout is altijd favoriet bij ons en we merken ook bij veel anderen. Stippen is populair en we begrijpen helemaal waarom! Stippen werkt net zo relaxt als houtbranden. Je kunt je eigen creativiteit kwijt en kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt.

Basis

De basis van de meeste van onze workshops is iets van hout. Dit kan een houten plank zijn, theedoos, boomschijf, dienblad of welk ander gebruiksvoorwerp dan ook. We vinden het belangrijk dat de producten die bij ons gemaakt worden niet zomaar in de kast belanden, maar echt gebruikt gaan worden.

Stippen

Stippen op hout gaat met dezelfde techniek als stippen op porselein, je hebt er alleen andere materialen voor nodig. Ook hoef je het houten product na afloop niet af te bakken, dat scheelt weer!

Jong en oud

Stippen is goed te doen voor jong en oud. Iedereen kan dit leren. Misschien een leuk idee om eens samen met je zoon/ dochter een workshop te komen volgen?

Individueel en groepen

De workshop stippen op hout is individueel te boeken, maar ook zeer geschikt voor (grote) groepen. Omdat het weinig troep geeft is deze workshop ook zeer geschikt voor op locatie. En wat te denken van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Geef gerust aan wat je wensen zijn voor wat betreft de houten producten die jullie willen stippen, dan zorgen wij dat het er is!

Contact

Speciale wensen of een vraag? Neem gerust contact met ons op!