Workshop naamborden schilderen

Workshop naamborden schilderen

De workshop naamborden schilderen is een gezellige workshop, waarbij je in één middag of avond je eigen naambord kleur kunt geven! Vooraf geef je bij het boeken van de workshop door welk bord je graag wilt maken. Wij zorgen dat het bord klaarligt voor je, zodat je een heel persoonlijk item kunt maken. Maak een (kraam)cadeautje of maak het lekker voor jezelf, alles kan!

Inbegrepen bij de workshop

Inbegrepen bij de workshop is één houten naa

mbord. Verder het gebruik van alle materialen, koffie/thee en lekkers te snoepen. Alle wensen en aanpassingen moeten uiterlijk één week voor de workshop worden doorgegeven, zodat we deze nog kunnen verwerken.

Naamborden

Er is een ruime keuze aan naamborden. Ook komen er regelmatig nieuwe thema’s bij. Heb je een eigen idee wat je graag uitgewerkt wil zien? Dat kan. Tegen een meerprijs werken we een thema voor je uit.

Thema

Het thema van het bord staat v

ast. We zorgen dat alle onderdelen van het bord voor je klaar liggen, jij kiest hoe het bord eruit komt te zien. De naam die op het bord moet komen passen we voor je aan als we het bord maken. De kleuren zijn vrij om te kiezen, we zorgen dat er een ruim assortiment kleuren en glitters voor je klaarstaat.

Houten bord

Het houten bord heeft een doorsnede van 40 cm en is licht van gewicht. Het is stevig genoeg om aan de wand of muur te hangen. Geef je eigen bord de kleuren die passen bij jullie interieur en de (kinder) kamer leeft er helemaal van op.

Groepsworkshop

Deze workshop i

s ook als groepsworkshop te boeken. Vanaf 4 personen boek je al een eigen datum en tijd. Leuk om met vriendinnen, familie, een vrijgezellenfeest

je of babyshower te doen! Neem gerust contact op om een datum naar keuze te boeken.

Social media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten en bijvoorbeeld nieuwe thema’s van borden, op social media. Volg ons op Facebook en Instagram en je mist niets!