Serie “in het bos”

Serie “in het bos”

De serie “in het bos” van Handmade Hout neemt je mee naar de ontspannen sfeer van het groene woud. Met de houten dieren, paddestoelen, bomen en blaadjes creëer je een warme sfeer in de baby- of kinderkamer. Alle producten uit de serie zijn neer te zetten of aan de muur te hangen. We leveren bij de bestelling van een product uit deze serie altijd plakstrips mee, zodat je meteen aan de slag kunt.

Hout

Alle producten uit de serie “in het bos” zijn van hout en helemaal in eigen beheer ontworpen en gemaakt. De afmeting staat bij ieder product vermeld, maar is naar wens groter of kleiner te maken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen.

Wanddecoratie

De hele serie is bedoeld als wanddecoratie, maar is bijvoorbeeld ook te gebruiken als basis voor een geboortekaartje of ander idee. Er kan tekst op worden gegraveerd, in ieder gewenst lettertype. Onze ronden borden worden regelmatig voorzien van lasergesneden producten zoals deze. Dat kan dus ook!

Afmeting

De afmeting van ieder dier, paddestoel of boompje staat vermeld in de uitleg. De dikte is standaard 6 mm. Daarmee is het stevig genoeg om neer te zetten en breekt het niet zo snel.

Tips

Heeft u tips voor ons? Over producten of heeft u een idee wat we voor u uit kunnen werken? Laat het ons gerust weten!

Sociale media

Regelmatig plaatsen we nieuwe producten of gemaakte bestellingen op sociale media. Volg ons op Facebook en Instagram om ideeen op te doen of mee te doen aan onze winacties.