Kinderfeestje

Kinderfeestje

Wil jij een creatieve activiteit tijdens je kinderfeestje? Dat kan bij Handmade Hout! In onze workshopruimte kunnen we ongeveer 10 tot 12 personen kwijt. De workshop duurt maximaal 1,5 uur. Iedere workshop bevat de benodigde materialen, ranja en voor alle kinderen wat te snoepen. Wij verzorgen alleen het knutselgedeelte, het verdere feestje wordt gevierd bij de jarige thuis.

 

Mogelijkheden

We hebben een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo kun je houtbranden op een miniposter, branden op leren armbanden, een figuur timmeren met spijkers en wol (string art) of stippen op hout.

Houtbranden

Vanaf 10 jaar kunnen kinderen bij ons houtbranden. Met een soort soldeerbout branden de kinderen een afbeelding in een houten miniposter. Die tekenen ze er eerst zelf op, of ze nemen een tekening of tekst over met carbonpapier. De afbeeldingen mogen de kinderen natuurlijk zelf kiezen. Iedereen kan meteen zijn/haar eigen gemaakte spulletjes mee naar huis nemen. (we maken er een mooi cadeautje van door het leuk in te pakken in gekleurd papier en folie). Deze workshop duurt maximaal 1,5 uur en kost 15,00 euro per kind.

Leren armbanden

Vanaf 10 jaar kunnen kinderen bij ons leren armbanden komen branden. Met een soort soldeerbout branden de kinderen een tekst en kleine tekeningetjes in een echt lederen armband. Het branden wordt eerst geoefend op een stukje leer, waarna de kinderen hun armband op papier gaan ontwerpen. Als het ontwerp naar hun zin is, kunnen ze deze over gaan nemen op de armband en gaan branden. De gekleurde leerstiften geven de armband wat kleur, voor wie dat wil. Ook het slaan van de sluiting mogen de kinderen zelf doen, met enige hulp waar nodig. Deze workshop duurt maximaal 1,5 uur en kost 15,00 euro per kind.

String art

Met string art maken de kinderen een tekst of afbeelding op een plankje, met behulp van spijkers en draad. De afbeelding wordt op papier geprint, uitgeknipt en daarna met een hamer en kleine spijkertjes vastgezet op hout. Als alle spijkertjes goed zitten, wordt het papier weggehaald en vullen we de spijkers op met draad. Deze workshop duurt maximaal 1,5 uur en kost 15,00 per kind.

Stippen op hout

Het stippen op hout is ook voor kinderen een heerlijke bezigheid. Tijdens deze workshop stippen de kinderen op een houten doosje of miniposter. Deze workshop duurt maximaal 1,5 uur en kost 15,00 euro per kind.