T: 0413-420 620 E: info@handmadehout.nl

In de media

In de media

Wij zijn zelf graag actief op social media, maar Handmade Hout wordt zelf ook nog wel eens in de media genoemd. Op Instagram en Facebook zetten we dagelijks nieuwe dingen. Natuurlijk laten we zien waar we mee bezig zijn en welke nieuwe producten we in de webshop hebben. Volg ons en je blijft op de hoogte!

Kreavak

Tijdens de Kreavak beurs voor groothandelaren in de creatieve sector geef ik een demonstratie houtbranden. Ik ben gevraagd door de leverancier van onze houtbranders: Pebaro. Bezoekers van de beurs ontvangen een vakblad tijdens de beurs. Zo komen ze te weten wat ze kunnen verwachten op 16 en 17 september in Houten. In het artikel geef ik uitleg over houtbranden en onze favoriete houtbrander. Het artikel staat hieronder. Tenslotte wordt Handmade Hout ook nog eens heel fijn neergezet door de schrijvers van het artikel.

Local Twentyfive

 

De twee actieve dames van Local Twentyfive schrijven een super leuke blog over ondernemers en leuke plekjes in en om Sint-Oedenrode.  Zij hebben ons onlangs geïnterviewd en schitterende foto’s gemaakt. Lees hier de blog: http://www.localtwentyfive.nl/handmade-hout/