Houten safaridieren

Hoe cool zou het zijn als deze 5 houten safaridieren op jouw kamer hangen? Tover jouw kamer in een handomdraai om in een stoere safarikamer of een gezellige dierentuinkamer. De houten safaridieren van Handmade Hout zijn verschillende houten dieren met een dikte van 3mm.

Kies uit een leeuw, een nijlpaard, een giraf, een olifant en een zebra! Alle dieren hebben een verschillende afmeting tussen de 23 en 37 cm en zijn helemaal uit hout gemaakt. Het strakke design is een perfecte combinatie met de warme uitstraling van het blanke hout.

Het hout is onbehandeld. Je kunt er dus voor kiezen om de dieren zelf kleur te geven of af te lakken. Bij het schilderen van de dieren blijven de gelaserde lijnen vaak ongekleurd en dat geeft een geweldig leuk effect.

Bevestigen

Om de houten safaridieren te bevestigen aan de muur of bijvoorbeeld een deur, sturen wij plakgum mee. De plakgum is ook weer ter verwijderen nadat de wanddecoratie van de deur of muur wordt gehaald. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige beschadiging van de ondergrond in deze.

Meerdere dieren

Om de sfeer in de kinderkamer compleet te maken, bijvoorbeeld in jungle stijl of thema dierentuin, hebben we meerdere dieren toegevoegd in ons assortiment. Alle dieren kun je os kopen, maar ook in een voordeelset.

Combineren

Het is ook erg stoer om de houten safaridieren te combineren met een houten naam van Handmade Hout, dat maakt je thema slaapkamer helemaal af!

Op maat

Heeft u na het zien van onze houten namen een eigen idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien? We kunnen veel producten op maat maken in onze eigen werkplaats. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe producten van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!