Broodplanken

Broodplanken

Bij Handmade Hout hebben we verschillende soorten broodplanken. Zo’n lekker vers afgebakken brood serveren op een prachtige houten plank geeft natuurlijk net dat beetje extra. Onze grotere planken kunnen met gemak een heel brood plaatsen. Bovendien kan hout bij versgebakken brood het brood een beetje laten “ademen”, zodat de warmte uit het brood weg kan en je niet zo’n klef brood krijgt. De kleinere broodplanken zijn super handig op de ontbijttafel of voor een vlugge boterham aan de ontbijtbar of op de bank. Deze plankjes kunnen een aantal broodjes of boterhammen kwijt. En ook voor de kleinere kinderen zijn deze plankjes super: ze kunnen tegen een stootje als ze per ongeluk een keer op de grond belanden…

Boterhamplankjes

Nieuw in de webshop zijn de boterhamplankjes. Deze hebben de vorm van een boterham en zijn uitstekend van kwaliteit. De boterhamplankjes zijn net als alle andere plankjes te personaliseren. Heel erg leuk: iedereen zijn/ haar eigen boterhamplankje voorzien van naam of leuke quote. En zo’n boterhamplankje is natuurlijk erg leuk op de ontbijttafel!

Ontbijtplankjes

De ontbijtplankjes van Handmade Hout zijn in twee maten verkrijgbaar. Op het kleinste plankje kun je best een dubbele boterham kwijt, op het grotere plankje passen twee broodjes. Een fijn formaat plankje, wat door de leren veter een hippe uitstraling krijgt. Je kunt ze ook ophangen aan deze leren veter, daar is het sterk genoeg voor.

Ook deze plankjes zijn te voorzien van een gebrande tekst of naam. Geef bij het bestellen de voorkeur van de tekst door of kies een tekst uit de voorbeelden. De ontbijtplankjes zijn ook een erg leuk cadeautje, gepersonaliseerd en in combinatie met een leuke mand met eten, heb je echt een totaalplaatje!

Lunchen

Lunchen u en uw collega’s gezamenlijk op het werk? Dek dan samen eens de tafel met onze broodplankjes! Door samen aan tafel te eten, neemt iedereen wat meer de tijd voor de boterham en dat maakt het allemaal een stuk gezelliger! Rustig aan tafel eten is bovendien ook nog eens gezonder, dus wat wil je nog meer! Voor bedrijven hebben we een aantrekkelijke staffelkorting. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verzorging

Goede verzorging van de houten planken is belangrijk. Voor alle houten planken geldt: stop ze niet in de vaatwasser!Belangrijk om mee te beginnen als je een houten plank gaat gebruiken is deze vooraf in de olie zetten. Planken houden daarvan.
Heb je de plank gebruikt? Maak dan als eerste de plank schoon met een vochtige doek. Is de plank wat viezer, dan kan een sopje wonderen doen. Droog vervolgens je plankje meteen af, vocht laat de plank kromtrekken. Zijn de plankjes intensief gebruikt en zien ze er ook zo uit? Dan is het belangrijk om ze goed te reinigen. Wrijf ze eens flink in met zeezout en een halve citroen. Omdat citroen een zuiverende werking heeft en zout het vocht uit het plankje kan halen is dit zeer geschikt voor intensieve reiniging. Vergeet ze daarna niet weer in te vetten met bijvoorbeeld druivenpitolie en ze kunnen er weer tegen!
Allerlaatste tip: is je plank ook niet meer schoon te krijgen? Schuur het dan eens flink op, onze houten planken kunnen daar tegen! De gebrande afbeeldingen niet, maar dat spreekt voor zich.