T: 0413-420 620 E: info@handmadehout.nl

Beukenhouten planken

Beukenhout

De meeste planken van Handmade Hout zijn gemaakt van beukenhout. Een fijn materiaal om te branden, doordat het glad, hard en nagenoeg zonder nerf is. Voor een beginner op het gebied van branden zijn dit heel fijne planken! Beukenhout is ook uitermate geschikt om voor voeding te gebruiken. Door de hardheid van de plank is deze makkelijk schoon te maken en te houden.

Soorten

We hebben verschillende soorten vormen beukenhouten planken. Vierkant, rechthoekig, eend, maar vergeet ook onze pizzaplanken niet! Onze grote pizzaplank van 40 cm doorsnede kan een hele pizza makkelijk plaatsen. De kleine pizzaplank kan voor zoveel verschillende dingen worden ingezet, ook als gewoon kaasplankje!

Bestellen

Wil je een beukenhouten plank bestellen? Bij het bestellen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Blanco, met een tekstregel, meerdere tekstregels en bijvoorbeeld afbeeldingen. Bij het afrekenen van de plank, kunt u in het vakje “bestelnotities” de tekst aangeven die we voor u op de plank mogen branden. Afbeeldingen mogen via de mail aan ons gestuurd worden.Let goed op typ- of spelfouten, we nemen de tekst uit dit vakje over als we voor u gaan branden.

Ontwerp

Maken we voor u een product op maat, dan maken we altijd een ontwerp voordat we de plank gaan branden. Als u een ontwerp van ons krijgt en u wilt nog iets aanpassen, dan kan dat natuurlijk altijd. Pas als het ontwerp is goedgekeurd gaan we aan de slag. Toch fijn om te weten hoe de plank er ongeveer uit komt te zien!