T: 0413-420 620 E: info@handmadehout.nl

Workshopruimte

Achter in onze tuin ligt onze gezamenlijke werkruimte. Het kantoor van Jeffrey en mijn workshopruimte lopen als vanzelfsprekend in elkaar over. Eindelijk kunnen we allebei zeggen: ik werk vanuit huis! Met twee grote openslaande deuren stap je mijn workshopruimte binnen. Als ik het zelf mag zeggen: een hele fijne, knusse werkplek. Er is plaats voor 10 workshop deelnemers en er mag geknoeid worden 😉

Verschillende workshops

Ik ben natuurlijk begonnen met de workshop houtbranden. Dat is mijn specialiteit. Ik geef de enorm fijne hobby graag aan anderen door. Maar er kwamen al gauw verschillende workshops bij. Het is zo ontzettend leuk om mensen enigszins nieuwsgierig binnen te zien komen, rustig rondkijkend in de grote kasten. Daar liggen de voorbeeldjes en verschillende planken voor het pakken.
In navolging van de workshop houtbranden, ben ik begonnen met de workshop leren armbanden branden. Net als de houten planken een dankbare workshop: je gaat met een eigengemaakt product naar huis!
De workshop foto op hout is de workshop waar je mensen in verbazing ziet kijken. Heb ik dit gemaakt? Kan zó in de winkel! En ja, dat is vaak ook echt zo! Leuk om iedereen de achtergronden te laten zien van de houten fotoblokken die je overal terug ziet komen.

Grote groepen

De eerste aanvragen voor workshops kwamen bij mij binnen toen onze ruimte nog niet af was. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar samenwerking. Die heb ik gevonden in de Helden van Kien en Miss Hyacinth. Op beide locaties geef ik workshops aan grotere groepen. Super leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familiedag. We maken er een extra feestje van door er een lunch, diner of high tea aan vast te koppelen. Voor grote groepen staan voelt een beetje als thuiskomen. Met mijn twintig jaar ervaring voor de klas, lukt het me meestal wel om een grotere groep onder de duim te houden. En het leuke is, zelfs bij een groep van 50 man valt het op een gegeven moment bijna stil… Want houtbranden geeft rust en laat je even genieten van het moment.

Alleen inschrijven

Wil je komen houtbranden of een andere workshop volgen, maar krijg je even niemand mee? Geen probleem! Bij ons kun je ook alleen inschrijven voor een workshop. Ik zet regelmatig nieuwe data online. Een gezellige avond met verschillende creatievelingen gegarandeerd!