T: 0413-420 620 E: info@handmadehout.nl

Kreavak

In september wordt de Kreavak weer gehouden. Een vakbeurs voor groothandelaren in de creatieve sector. Voor hun vakblad werd pyrografie uitgelicht en werden wij gevraagd om input te geven voor een artikel. Handmade Hout en wijzelf worden heel fijn neergezet en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!

Hot

Pyrografie blijkt op dit moment (letterlijk) een hot item! Veel mensen zien gebrande producten voorbij komen en in diverse knutselzaken worden houtbranders verkocht. Dat merken we bij Handmade Hout natuurlijk ook.

Houtbrander

Wij verkopen één soort houtbrander en daar is een heel fijne reden voor: het is gewoon de beste brander voor een starter die wil beginnen met houtbranden! Deze brander wordt natuurlijk heet, maar het handvat blijft goed vast te houden, zelfs als je voor langere tijd aan het branden bent. En dat komt natuurlijk steeds meer voor, als je de slag te pakken hebt.

Workshops

Wil je ook eens kennis maken met houtbranden? Volg dan één van onze workshops! We leren je de basis van het houtbranden en wie weet raak jij ook in de ban van het branden!